Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Punk Parlee - Manažerská "kára"

Vytvořeno12.06.2017
... tenhle výraz pro většinu současníků evokuje představu nějaký silný káry odpovídající značky, pokud možno v nějaký nudný, nenápaditý barvě a uvnitř nervózní navoněnej, nagelovanej, kravatou přiškrcenej paňáca, kterej neví, jestli se má dívat před sebe, na lidi kolem, jestli se dívaj na něj, na mobil, na navigaci, na tachometr, na převrácenej kelímek s kafem a pobryndaný kalhoty, ... a nebo?! Nebo to taky může být úplně jinak. Víte co je to manažerskej bicykl? Nevíte! Tak já vám to řeknu naprosto přesně! :) Anebo víte co? Pojďte se na něj raději mrknout: BOSS FOR BOSS (v autolakovně BOSS se tvořil spec. design kola pro BOSSe ) Asi sami poznáte, pro koho je tahle specialita určená ... Jedná se o tunning PARLEE ESX a komponentů (třeba LIGHTWEIGHT Meilenstein). Netradičnímu policejnímu inspektorovi (Clouseau) chystal sluha Kato pro vyjížďky "Stříbrného sršně" :), KOLOKRÁMský manažer přijede na obchodní jednání v prosoleném dresu, s holou, sluncem přismahnutou hlavou na tomhle "manažerském" bicyklu. :) V letošním, aktuálním designu ... V letošním, aktuálním designu ... Ať každý hned pozná, odkud přijíždí ... Ať každý hned pozná, odkud přijíždí ... ... a ať je to vidět z každého pohledu ... ... a ať je to vidět z každého pohledu ... ... a že jednání nebude snadný! Nás jen tak něco nepoloží! :) ... a že jednání nebude snadný! Nás jen tak něco nepoloží! :) Zároveň ale musí být vidět, ve které dílně se tenhle nástroj zrodil - PARLEE Zároveň ale musí být vidět, ve které dílně se tenhle nástroj zrodil - PARLEE Vůbec nevím proč, ale při tomhle pohledu jsem si okamžitě vzpomněl na část z textu Slavíků z Madridu: ... dobře vím, co znamená pád do nástrah dívčího klína ... nechte mě příjemně snít! :) Vůbec nevím proč, ale při tomhle pohledu jsem si okamžitě vzpomněl na část z textu Slavíků z Madridu: ... dobře vím, co znamená pád do nástrah dívčího klína ... nechte mě příjemně snít! :) Cože? Že už jste zvědaví, jak to bude ve finále ustrojený? Cože? Že už jste zvědaví, jak to bude ve finále ustrojený? To tahle lebka asi taky. :) To tahle lebka asi taky. :) Bude to trochu "jiný" bicykl ... Bude to trochu "jiný" bicykl ... Na to vám nebude stačit jen mrknutí jedním okem ... Na to vám nebude stačit jen mrknutí jedním okem ... ... a co teprve až se pod ním roztočí tohle?! ... a co teprve až se pod ním roztočí tohle?! I kdyby se to někomu třeba nelíbilo, ale zajímavý to určitě bude! :) I kdyby se to někomu třeba nelíbilo, ale zajímavý to určitě bude! :) Tak co, bude to k sobě pasovat? :) Možná tam chybí ještě lahvička parfému - přeci BOSS! :) Tak co, bude to k sobě pasovat? :) Možná tam chybí ještě lahvička parfému - přeci BOSS! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies