Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Chcete oblékat vlastní kůži :)?

Vytvořeno12.06.2017
Nebaví vás nekonečné prohrabávání věšáků na prodejnách, brouzdání po internetu a bezvýsledné hledání toho správného ohozu pro cyklistické vyjížďky? A je úplně fuk, jestli se jedná o výletní courání, cykloturistiku, polykání kilometrů nebo dokonce totální závodní sebedestrukci, ... :) Chápeme, jsme na tom úplně stejně. Když už by se třeba podařilo něco sehnat ve správné velikosti, zákonitě je k mání jen jeden kousek a na kamarádku, ženu, kámoše-spolutrpitele, atd. - na ty už prostě neníííí! A je tady problém, ... a je to k nas....!!! No a že nezajdete, že nezavoláte, že nenapíšete??? K nám! Vždyť víte, že jsme tady pro vás a co je pro jednoho problém, to je (samozřejmě :) ) pro nás taky, ale!! My ho vyřešíme!!! Takže jestli se toužíte nějak odlišit, vyladit, vystajlovat, ... a klidně i kolektivně - kontaktujte nás. Přijďte v pohodě se svým vlastním návrhem nebo se jen poradit a ono to dopadne - musí :)! Pro názornost můžete mrknout na jednu z realizovaných zakázek: Tak to se třeba několik bláznů (v dobrém slova smyslu) dá dohromady, navrhnou si svůj vlastní design a ... Tak to se třeba několik bláznů (v dobrém slova smyslu) dá dohromady, navrhnou si svůj vlastní design a ... ... vyrazí takto prezentovat nejen sebe, ale i výsledný produkt do daleké ciziny ... ... vyrazí takto prezentovat nejen sebe, ale i výsledný produkt do daleké ciziny ... ... až do dolce bella Italia! ... až do dolce bella Italia! Jo, přesně tak :), parta kluků z Lovosic dostala takto novou kůži z Kolokrámu na účast amatérského závodu se slavným jménem: Milan - San Remo! Tak hodně zdaru v novém ohozu nejen na závodech :)! Jo, přesně tak :), parta kluků z Lovosic dostala takto novou kůži z Kolokrámu na účast amatérského závodu se slavným jménem: Milan - San Remo! Tak hodně zdaru v novém ohozu nejen na závodech :)!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies