Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

To jsou hosté, i když tenhle host je tu už jako doma :)

Vytvořeno29.05.2017
Martin Bína vychytává poslední mouchy na svém posedu... Martin Bína vychytává poslední mouchy na svém posedu :-) Martin Bína vychytává poslední mouchy na svém posedu :-) Jak jinak, než za pomoci Jardy, který to má v oku. Jak jinak, než za pomoci Jardy, který to má v oku. Ale pro jistotu své nářádí bere vždy s sebou ať je jasno... Ale pro jistotu své nářádí bere vždy s sebou ať je jasno... kolokram-martin-bina-ladeni-posedu-04 Hrají roli i drobnosti, takže ať je to přesně :-) Hrají roli i drobnosti, takže ať je to přesně :-) Tak co? Dobrý? Tak co? Dobrý? Je to dobrý, zpátky do treter... Je to dobrý, zpátky do treter... a jede se dál... a jede se dál... kolokram-martin-bina-ladeni-posedu-09 Jak podle pravítka.). zatím to jde jako po másle. Jak podle pravítka.). zatím to jde jako po másle. kolokram-martin-bina-ladeni-posedu-11 Ještě nějaké to přeměření... Ještě nějaké to přeměření... kolokram-martin-bina-ladeni-posedu-13 Ještě levou a jdeme přeměřít výšku sedla. Ještě levou a jdeme přeměřít výšku sedla. Někdy i koupí nových bot se může posed rozhodit. Kdo má své kolo opravdu pod kůží, pak jsou cítit i minimální rozdíly. Někdy i koupí nových bot se může posed rozhodit. Kdo má své kolo opravdu pod kůží, pak jsou cítit i minimální rozdíly. Ještě sedlo pěkně do roviny, ať veškerá práce nepřijde nazmar :-) Ještě sedlo pěkně do roviny, ať veškerá práce nepřijde nazmar :-) Kontrola kvality :-) Kontrola kvality :-) Ale jo, Bude to asi rovně co ? :-) Ale jo, Bude to asi rovně co ? :-) Ještě pár rad o posilování břicha ať je ten posed jak má být... Ještě pár rad o posilování břicha ať je ten posed jak má být... To už vypadá dobře.) a hurá na závody :-) To už vypadá dobře.) a hurá na závody :-) Možná to není až tak zřetelné, ale Martin není žádný troškař a po celou dobu jel na velkou :D A ještě něco. Co se týče měření posedu, čekají nás / vlastně i Vás velké změny. Brzy se dozvíte jaké. :-) Možná to není až tak zřetelné, ale Martin není žádný troškař a po celou dobu jel na velkou :D
A ještě něco. Co se týče měření posedu, čekají nás / vlastně i Vás velké změny. Brzy se dozvíte jaké. :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies