Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Oranžáda od Treku

Vytvořeno24.04.2017
Usaďte se a koukejte. Plocha monitoru před vámi se pomalu rozjasňuje a z přítmí vystupuje silueta ... co to je? Že by Batman´s bike??? Nebo nějaké super přibližovadlo z dalšího dílu STAR WARS/BIKE PLANET LW ??? http://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=autobahn&n=21&submit_search= Usaďte se a koukejte. Plocha monitoru před vámi se pomalu rozjasňuje a z přítmí vystupuje silueta ... co to je? Že by Batman´s bike??? Nebo nějaké super přibližovadlo z dalšího dílu STAR WARS/BIKE PLANET LW ??? Usaďte se a koukejte. Plocha monitoru před vámi se pomalu rozjasňuje a z přítmí vystupuje silueta ... co to je? Že by Batman´s bike??? Nebo nějaké super přibližovadlo z dalšího dílu STAR WARS/BIKE PLANET LW ??? A hele, co se z toho vyklubalo?! Oranžáda od Treku posazená na LIGHTWEIGHT Autobahn disc ... co taky jinýho by na něj pasovalo víc. Majitel se musel podělit o zážitky ... A hele, co se z toho vyklubalo?! Oranžáda od Treku posazená na LIGHTWEIGHT Autobahn disc ... co taky jinýho by na něj pasovalo víc. Majitel se musel podělit o zážitky ... Podle jeho slov je to neskutečnej upalovák a když se ten disk pořádně rozkutálí po asfaltu, přidá se k tomu zážitku z rychlosti i opojný hukot, který ty emoce ještě násobí. Je to silná návykovka a nutí to dupat do pedálů až do mrtva ... :) Ani si to neuvědomíte, ale i při největší zátěži, kdy už se plicní laloky vzniklým podtlakem lepí k sobě a krev se pění, tak i tehdy se vám na tváři rozlévá šťastný "idiotský" :) úsměv, je to absolutní rozkoš, to se musí zažít!!! Podle jeho slov je to neskutečnej upalovák a když se ten disk pořádně rozkutálí po asfaltu, přidá se k tomu zážitku z rychlosti i opojný hukot, který ty emoce ještě násobí. Je to silná návykovka a nutí to dupat do pedálů až do mrtva ... :) Ani si to neuvědomíte, ale i při největší zátěži, kdy už se plicní laloky vzniklým podtlakem lepí k sobě a krev se pění, tak i tehdy se vám na tváři rozlévá šťastný "idiotský" :) úsměv, je to absolutní rozkoš, to se musí zažít!!! Odjeto, odcházíte pod sprchu, z očí si otíráte poslední hrudky soli a pohledem se loučíte s koncertním nástrojem a ve tváři máte ten blažený, nepřítomný výraz "magora"/totálně šťastnýho kluka ... Kdo si to jednou zkusí .... ??? Zbytek si už domyslete sami - nebo že byste si to taky ...??? :-) Odjeto, odcházíte pod sprchu, z očí si otíráte poslední hrudky soli a pohledem se loučíte s koncertním nástrojem a ve tváři máte ten blažený, nepřítomný výraz "magora"/totálně šťastnýho kluka ... Kdo si to jednou zkusí .... ??? Zbytek si už domyslete sami - nebo že byste si to taky ...??? :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies