Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Shiv

Vytvořeno10.04.2017
Poznáváte to oranžový monstrum schovaný pod monstrózní postavou? Jo, je to přesně on - triatlonovej Specialized SHIV! Poznáváte to oranžový monstrum schovaný pod monstrózní postavou? Poznáváte to oranžový monstrum schovaný pod monstrózní postavou? Jo, je to přesně on - triatlonovej Specialized SHIV! Jo, je to přesně on - triatlonovej Specialized SHIV! Toho jsme vám už dříve představili, ještě když byl v zimním spánku a neustrojený. Po zimě se probudil i jeho majitel a ... Toho jsme vám už dříve představili, ještě když byl v zimním spánku a neustrojený. Po zimě se probudil i jeho majitel a ... ... máme je tady oba v plné parádě. Právě se v rámci předání/převzetí zakázky připravuje zatěžkávací test ... ... máme je tady oba v plné parádě. Právě se v rámci předání/převzetí zakázky připravuje zatěžkávací test ... Za prvé - jestli vůbec unese toho trošku přerostlého novopečeného majitele a za druhé nám je oba prověří na našem speciálním testovacím polygonu kolokrámští testovací junioři. :-) Za prvé - jestli vůbec unese toho trošku přerostlého novopečeného majitele a za druhé nám je oba prověří na našem speciálním testovacím polygonu kolokrámští testovací junioři. :-) Tak se teda připravte...!!! Tak se teda připravte...!!! A jedééém!!! Ale co to? Odrážedla mizí od startovní lajny a náš borec zaspal ... A jedééém!!! Ale co to? Odrážedla mizí od startovní lajny a náš borec zaspal ... Že by se pod vahou majitele speciál zabořil moc do měkkého žulového povrchu??? :) Ale je to O.K. - spokojenost! Bere! Že by se pod vahou majitele speciál zabořil moc do měkkého žulového povrchu??? :) Ale je to O.K. - spokojenost! Bere! A na důkaz toho, že spokojenost je oboustraná - společné foto. Tak hodně štěstí a radosti z jízdy! :-) A na důkaz toho, že spokojenost je oboustraná - společné foto. Tak hodně štěstí a radosti z jízdy! :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies