Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pravá tvář imaginárních andělů, aneb anketa kolokrámských záložních sil VI.

Vytvořeno13.02.2017
Pravá tvář imaginárních andělů, aneb anketa kolokrámských záložních sil Když surfujete po internetu a sháníte nějaký dárek, či nezbytnost k možnosti dalšího provozování vašeho koníčka, jsou v zásadě dvě možnosti. Jít po ceně, nebo kvalitě. Ta první je snadno ovlivnitelná konkurenčními cenami a stačí Vám k tomu trocha zkušeností s prací Googlu. Druhou je pak důvěra ve značku, opírající se o spolehlivost, kvalitu a důvěru zákazníka. To, že jste dočetli až sem znamená, že nepatříte k té "beztvaré" mase, jejímž jediným bohem je slovo "sleva“. My v Kolokrámu totiž nestavíme pouze na reklamních sloganech a snaze o ulovení zákazníka na vábničku výhodnější ceny, než jakou nabízí konkurence. My jsme totiž Kolokrám, firma s vlastní tváří. Dovolte nám tedy, abychom Vám postupně představili naše zaměstnance, ty, kteří se dnem i nocí starají o Vaši spokojenost, pečují o Vaši důvěru, nebo prostě dokáží nabízet takové služby, které Vám jinde chybí.

Šestým adeptem je Michal Vlček alias Vlčák, náš reichenbergský guru :)!

- jaká byla tvoje cesta do Kolokrámu? Dlouho jsem se motal v závodní cyklistice, a potom kolem mladých závoďáků. Když přišla nabídka z Kolokrámu to zkusit zcela jinak, neváhal jsem ani vteřinu. Nevěděl jsem do čeho jdu, zkušenost s prodejem žádná, ale chytil jsem tuto příležitost za pačesy a opravdu toho nelituji.   - jak dlouho už je Kolokrám tvým trvalým bydlištěm? Na této adrese jsem od roku 2013.   - nežárlí manželka na tvoji práci? Manželku ještě nemám (zatím) a přítelkyně na moji práci nežárlí, je ráda, že mě to baví.   - je to jen práce, nebo závislost/koníček? Je to koníček, i když někdy opravdu náročný.   - tvůj nejhorší zážitek/chvíle kdy by sis přál být na druhé straně zeměkoule? Nekonečné cestování autem ze závodů a pirueta s dodávkou na německé dálnici.   - raději mluvíš nebo preferuješ mailovou komunikaci? S mailovou komunikací problém nemám, ale raději se zákazníkem mluvím osobně.   - v čem vidíš svoji specializaci? To musí posoudit Ti druzí. Jsem jaký jsem a snažím se vyjít s každým.   - dokážeš odhadnout, kdy se tě snaží zákazník doběhnout? Nestává se to často. A když to někdo zkusí, poznám to.   - Tvůj nejdelší pracovní den (výstava/non stop setrvání v procesu)? Před otvíračkou naší prodejny. Párkrát jsem spal před pultem :)   - co by sis vzal na pustý ostrov kromě pracovního mobilu? Cestovní plášť, který měl čaroděj Vigo z Arabely :)   - jak vidíš podobu internetového prodeje za kupříkladu deset let? Myslím si, že o moc jiné to nebude. Ráno vstanu, kouknu na internet, objednám a druhý den na mě zvoní kurýr. Co bychom chtěli víc?   - vzpomínáš na svůj první den v Kolokrámu? Moc dobře si to pamatuji :). Montérky, lopata, zbíječka ..   - co bys označil jako svůj nejlepší obchod? Jsme jedna parta, proto každý obchod je práce nás všech. Jsem rád, když se zákazníci za námi rádi vrací.   - punk nebo disco? ROCK   - tequila nebo ionťák? PIVO na přehradě :).   - dovolená v Karbiku, nebo účast na Paříž Roubaix? Rozhodně Karibik!   - Kuba, nebo Cuba Libre? Cuba Libre - mňam :).   - píchačky, nebo dokončení úkolu? Nejsem opice ve fabrice, dokončím svoji práci a potom hurá na kolo :). Vlčák   kolokram-michal-vlcek-1 kolokram-michal-vlcek-2 kolokram-michal-vlcek-3 kolokram-michal-vlcek-4

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies