Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

BASSO Venta

Vytvořeno08.02.2017
Zapadáni v zapadákově, part 2. :) ... Jak vypadaj vidle zapíchnutý do hnoje možná víte, ale Basso zapíchnutý do sněhu??? :) Jen teď a tady - tuto zimu v KOLOKRÁMu! Jak vypadaj vidle zapíchnutý do hnoje možná víte, ale Basso zapíchnutý do sněhu??? :) Jen teď a tady - tuto zimu v KOLOKRÁMu! ... a kdyby jen jedno, hned dvě! ... a kdyby jen jedno, hned dvě! Vidíte, letos za sněhem nemusíte do Alp, stačí k nám do "opičích hor" do KaŠe! Ale že to těm talijánům sluší! :) Vidíte, letos za sněhem nemusíte do Alp, stačí k nám do "opičích hor" do KaŠe! Ale že to těm talijánům sluší! :) Žádné zběsilé tvary, žádné futuristické kreace, ... osvědčená klasika, hladké plochy, jasné barvy - a je to paráda! Žádné zběsilé tvary, žádné futuristické kreace, ... osvědčená klasika, hladké plochy, jasné barvy - a je to paráda! Nebojte, řetězy jsou dostatečně promazané, takže si na ně nepřijde ani polská posypová sůl(pokud ji uzenářům trochu zbylo... :) Nebojte, řetězy jsou dostatečně promazané, takže si na ně nepřijde ani polská posypová sůl(pokud ji uzenářům trochu zbylo... :) Dlouho je tam ale nenecháme, aby nám ti jižani nenastydli - František už je odnáší zpátky do stojanů ve vyhřátých prodejních prostorách. Dlouho je tam ale nenecháme, aby nám ti jižani nenastydli - František už je odnáší zpátky do stojanů ve vyhřátých prodejních prostorách. Krásně svítí, ale moc nehřeje - zatím! Ale nebojte, ono to přijde! :) Krásně svítí, ale moc nehřeje - zatím! Ale nebojte, ono to přijde! :) ... a viete, kamaráti, čo sú to cencúle??? No to jsou přeci naše český rampouchy!!!(nebo taky postaru střechýle :) ) Jó, ta letošní zima se s tím moc nesere ... ... a viete, kamaráti, čo sú to cencúle??? No to jsou přeci naše český rampouchy!!!(nebo taky postaru střechýle :) ) Jó, ta letošní zima se s tím moc nesere ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies