Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Severní vítr je krutý ...

Vytvořeno11.01.2017
Severní vítr je krutý ... Vyrážíme standardně v deset od devítky, nejedeme dnes však sami. Na dostřel před námi vidíme stádo černých vraníků ... Vyrážíme standardně v deset od devítky, nejedeme dnes však sami. Na dostřel před námi vidíme stádo černých vraníků ... mezi nimi však časem objevujeme i párek speciálních specializovaných Specialized běloušů :) ... mezi nimi však časem objevujeme i párek speciálních specializovaných Specialized běloušů :) ... ....celý týden se snažíme potkat zdejšího rodáka Nadala a zatím jsme si dojeli samotného Rafala :) ... ....celý týden se snažíme potkat zdejšího rodáka Nadala a zatím jsme si dojeli samotného Rafala :) ... ...volám náhle jsi to ty sokolníku? ...volám náhle jsi to ty sokolníku? ...odpověď byla naštěstí kladná a ještě k tomu s úsměvem... ...odpověď byla naštěstí kladná a ještě k tomu s úsměvem... ...tolik zářezů na pažbě a je stále stejný pohodář :) ... ...tolik zářezů na pažbě a je stále stejný pohodář :) ... ...přes Vánoce jsem se snažil nepřibrat a docela jsem se výjimečně i krotil :), ale Honza asi nejedl vůbec a vypadám vedle něj jak otesánek :)... ...přes Vánoce jsem se snažil nepřibrat a docela jsem se výjimečně i krotil :), ale Honza asi nejedl vůbec a vypadám vedle něj jak otesánek :)...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies