Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Dobří holubi se vracejí ...

Vytvořeno09.01.2017
Dobří holubi se vracejí ... Doba odletu se nedala načasovat lépe, nečekali jsme než nafta zamrzne v nádrži a urychleně jsme se vydali směr letiště... Doba odletu se nedala načasovat lépe, nečekali jsme než nafta zamrzne v nádrži a urychleně jsme se vydali směr letiště... ... cesta byla náročná a v letadle na náš stravovací režim nebrali sebemenší ohledy. Osvědčená občerstvovací stanice problém vyřešila během pár minut ... ... cesta byla náročná a v letadle na náš stravovací režim nebrali sebemenší ohledy. Osvědčená občerstvovací stanice problém vyřešila během pár minut ... ... a tak můžeme po pár hodinách po dosednutí letounu na přistávací plochu nasávat první zimní sluneční paprsky... ... a tak můžeme po pár hodinách po dosednutí letounu na přistávací plochu nasávat první zimní sluneční paprsky... ...teplotní rozdíl více než 30° C způsobil, že i doktor byl ochoten chvíli pózovat dotěrným paparazzi :) ... ...teplotní rozdíl více než 30° C způsobil, že i doktor byl ochoten chvíli pózovat dotěrným paparazzi :) ... ... bohužel na obrátce odmítal dodržet pivní režim a tak nezbylo nic jiného, než přitvrdit. Rum však nebyl tuzemský, ale pomohl nadpozemsky :)... ... bohužel na obrátce odmítal dodržet pivní režim a tak nezbylo nic jiného, než přitvrdit. Rum však nebyl tuzemský, ale pomohl nadpozemsky :)... ...hrají a zpívají plzeňáci pod taktovkou RK staršího, directore island of Mallorca. Na snímku však není vidět, protože jako obvykle diriguje nekompromisně své ovečky ze špice ... ...hrají a zpívají plzeňáci pod taktovkou RK staršího, directore island of Mallorca. Na snímku však není vidět, protože jako obvykle diriguje nekompromisně své ovečky ze špice ... ...i během opery je pauza, a tak i náš dirigent nám dopřává krátkou občerstvovací přestávku k nadechnutí, ale opravdu jen na dobu nezbytně nutnou :). Tak ahoj a možná zase zítra! ...i během opery je pauza, a tak i náš dirigent nám dopřává krátkou občerstvovací přestávku k nadechnutí, ale opravdu jen na dobu nezbytně nutnou :). Tak ahoj a možná zase zítra!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies