Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolokrámní kolotestovačka

Vytvořeno07.11.2016
  Kdo se chtěl povozit na těch nejlepších kolech Specialized, jakými nepochybně jsou Levo FSR a zbrusu nový Roubaix, měl ve středu 2. 11. výjimečnou příležitost. Stačilo přijít do naší prodejny Specialized Concept Store Liberec. Nezávazně a zdarma zde měli návštěvníci možnost otestovat širokou škálu zajímavých modelů této značky. Krom toho se podávala dobrá nálada a také italská káva. I přes nepřízeň počasí se testovalo o 106! Kdo nepřišel, prohloupil :-) Zadára! ... Zadára! ... ... je-libo ozkoušet nové Roubaix nebo E-BIKE? ... ... je-libo ozkoušet nové Roubaix nebo E-BIKE? ... ... široká škála modelů ... ... široká škála modelů ... ... občas je tu full park platz :) ... ... občas je tu full park platz :) ... ... heslo Specialized ... ... heslo Specialized ... ... něco na zub, nebo hlt energie? ... ... něco na zub, nebo hlt energie? ... ... jde to i jinak ... PIVO OROSENÉ, POLÉVKA VŘELÁ ... ... jde to i jinak ... PIVO OROSENÉ, POLÉVKA VŘELÁ ... ... pojeďte, rádi Vás uvidíme! ... pojeďte, rádi Vás uvidíme! ... dešťové kapky nikoho neodradí ... ... dešťové kapky nikoho neodradí ... ... s úsměvem jde všechno líp ... ... s úsměvem jde všechno líp ... ... tuli tuli tulí ... ... tuli tuli tulí ... ... začalo i foukat! ... ... začalo i foukat! ... ... zapisujeme další příchozí ... ... zapisujeme další příchozí ... ... tady je volno :) ... ... tady je volno :) ... ... někomu po vyjížďce přibyly pihy ... ... někomu po vyjížďce přibyly pihy ... ... a tma padá i na Liberec :-) ... a tma padá i na Liberec :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies