Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Z KaŠe na Lopatu, pendolino a zpět ...

Vytvořeno15.09.2016
Než se opět zakuklíme do zimního spánku, tak ten puntíkatej dres jako pyžamo prostě chceme! Viď, že je to tak Mazlíku? "Rád Tě vidím starý brachu", vítá mě na lajně Standa Bambula, starý přítel a kdysi nejen výborný cyklokrosař! ... "Rád Tě vidím starý brachu", vítá mě na lajně Standa Bambula, starý přítel a kdysi nejen výborný cyklokrosař! ... ... a už se nám to pomalu staví na startovní rošt :) ... ... a už se nám to pomalu staví na startovní rošt :) ... ... nejprve však musím rozhejbat své staré a unavené tělo :) ... ... nejprve však musím rozhejbat své staré a unavené tělo :) ... ... Mazlík se ale dnes jen tak nedá, a to i přes tréninkový výpadek a nemoc ... ... Mazlík se ale dnes jen tak nedá, a to i přes tréninkový výpadek a nemoc ... ... bolí nás to víc než je zdrávo... ale jak se říká, "co bolí to sílí :)" ... ... bolí nás to víc než je zdrávo... ale jak se říká, "co bolí to sílí :)" ... ... jak koukám, nejsem v tom dnes sám, kdo má nohy z Gumotexu! ... ... jak koukám, nejsem v tom dnes sám, kdo má nohy z Gumotexu! ... ... a jdeme na to první prémie na pořadu dne....rozjíždím tedy Mazlíkovi špurt :) ... ... a jdeme na to první prémie na pořadu dne....rozjíždím tedy Mazlíkovi špurt :) ... ... a Mazlík špurtuje a následně vyhrává jednu z prémií ... ... a Mazlík špurtuje a následně vyhrává jednu z prémií ... ... já pro změnu se snažím udržet v balíku, kterej mě míjí jako patník ... ... já pro změnu se snažím udržet v balíku, kterej mě míjí jako patník ... ... forma není žádná, ale držky jim stejně protáhneme :) ... ... forma není žádná, ale držky jim stejně protáhneme :) ... ... poker face ... ... poker face ... ... " tak co kolik mám dnes bodů?" ... ... " tak co kolik mám dnes bodů?" ... ... "tak co jak jsi to spočítal Doktore? Druhej flek v soutěži aktivity :)?" ... ... "tak co jak jsi to spočítal Doktore? Druhej flek v soutěži aktivity :)?" ... ... dnes odpoledne bude následovat odveta, jen tak se chlapci nedáme to Vám slibujeme i s úsměvem na rtech :-) ... dnes odpoledne bude následovat odveta, jen tak se chlapci nedáme to Vám slibujeme i s úsměvem na rtech :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies