Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Malej a velkej "CIP" aneb ...

Vytvořeno23.08.2016
... Vaše přání je naším rozkazem ... Velkej nebo malej? ... Velkej nebo malej? ... ... je to přeci jedno. To jak vyrosteme, si sami nevybíráme :) ... ... je to přeci jedno. To jak vyrosteme, si sami nevybíráme :) ... ... máme tu zakázkovou stavbu dvou silničních "speciálů" ... ... máme tu zakázkovou stavbu dvou silničních "speciálů" ... ... které nedávno vyrazily z dílny Kolokrámu ... ... které nedávno vyrazily z dílny Kolokrámu ... ... do světa ... ... do světa ... ... najíždět první kilometry ... ... najíždět první kilometry ... ... ale co to tu máme doopravdy pod lupou? ... ... ale co to tu máme doopravdy pod lupou? ... ... první prcek, rámová sada Cipollini NK1K Disc, velikost XXS ... ... první prcek, rámová sada Cipollini NK1K Disc, velikost XXS ... ... jak již napovídá tvar sedla, bude se jednat o kolo, pro tu druhou, něžnejší polovičku ... ... jak již napovídá tvar sedla, bude se jednat o kolo, pro tu druhou, něžnejší polovičku ... ... sedlo Specialized OURA ... ... sedlo Specialized OURA ... ... manžel chce své ženě dát to nejlepší, AX Lightness kliky, Carbon Ti převodníky ... ... manžel chce své ženě dát to nejlepší, AX Lightness kliky, Carbon Ti převodníky ... ... ENVE komponenty ... ... ENVE komponenty ... ... jako celek vše ladí a doplňuje se ... ... jako celek vše ladí a doplňuje se ... ... kazeta Ultegra 11-32 ... ... kazeta Ultegra 11-32 ... ... správný kokpit s dobrým úchopem ... ... správný kokpit s dobrým úchopem ... ... pedály Look Keo Carbon ... ... pedály Look Keo Carbon ... ... barevná varianta NAKED ANTHRACITE MATT... ... barevná varianta NAKED ANTHRACITE MATT... ... no a ještě ze zadu :) ... ... no a ještě ze zadu :) ... ... a druhý pán na holení? ... ... a druhý pán na holení? ... ... opět italská střela NK1K disc z dílny pana Maria Cipolliniho ... ... opět italská střela NK1K disc z dílny pana Maria Cipolliniho ... ... pohodlné křesílko? ... ... pohodlné křesílko? ... ... komponenty AX Lightness :) ... ... komponenty AX Lightness :) ... ... Carbon Ti převodníky ... ... Carbon Ti převodníky ... ... kliky z dílny firmy THM ... ... kliky z dílny firmy THM ... ... pořádné chlazení, až bude nejhůře ... ... pořádné chlazení, až bude nejhůře ... ... sada Shimano Dura Ace Di2 ... ... sada Shimano Dura Ace Di2 ... ... komponenty 3T ... ... komponenty 3T ... ... opět pro ten správný úchop! ... ... opět pro ten správný úchop! ... ... no a konečně spolu ... ... no a konečně spolu ... kolokram-cipollini-nk1k-malej-a-velkej-30 kolokram-cipollini-nk1k-malej-a-velkej-31 ... made by Kolokrám ... ... made by Kolokrám ... ... JEDEM, ženo! ... JEDEM, ženo!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies