Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cesta za snem

Vytvořeno18.08.2016
Není to o výkonnosti, ale o myšlence, myšlence která přivedla i nás z Kolokrámu přispět svým dílem k podpoře týmu, který se letos postavil na start této vyjímečné akce. My a náš společný tým pod názvem firmy Preciosa, dobrý nápad a chuť pro to něco udělat. Pak už stačí jen naplnit počet jezdců, obléknout je do přiléhavých kompletů od firmy Sýkora :) a vyslat za snem. Ano, opravdovým snem, který leží na konci 2222 kilometrů dlouhé trasy, na kterou je rovných 111 hodin. A proč to všechno? Pro pocit, že díky vám je někomu dobře. S těmito, nebo podobnými pocity se letos na trasu Metrostav Handy Cyklo matratonu postavila parta nadšenců z domácí Preciosy, firmy, v jejichž prostorách má Kolokrámská smečka svou hlavní základnu a výstavní skříň. My, vy a motivace To, co se urodilo v hlavách zaměstnanců firmy, povětšinou hobby cyklistů, mělo jediný důvod, podpořit postižené. Boj s únavou, námahou, počasím, tmou a dalšími vlivy je ale o poznání snazší, když víte proč to děláte. Oni to věděli, firma Preciosa nejen, že sestavila tým, jehož jezdci se i bez závodní minulosti dokázali probojovat na vynikající deváté místo, ale díky příspěvku na dobrou věc napomohli koupi handbiku pro postiženého chlapce. Že to zní fádně? Zkuste se na to zeptat toho šťastlivce, kterému takový dárek změní život a dopomůže rozšířit obzory. Ty samé obzory, které vám připadají zcela běžné a mnohdy i jak již bylo napsáno fádní. Napadlo vás někdy, že pro někoho může být pohled na ranní východ slunce na vrcholku stoupání nesplnitelnou vidinou? Pro jednoho ale ne, a to díky tomuto týmu a jeho podpory. Chcete-li přičichnout k atmosféře této akce, pokračujte do následující fotogalerie. Protože se k akci a fotkám Tomáše Tesaře dostáváme s velkým zpožděním a sami jsme se účastnili uvedeného jen jako bafíci a pomahači dobré věci, tak tentokrát nedoplníme jako vždy skvělé fotky o komentáře tak jak je u nás běžně zvykem. Nakonec se sluší napsat, že nám samotným bylo ctí pomoct dobré věci a lidem, kteří nemysleli v tomto případě jen na sebe. Tak čau a brzo na viděnou! Kolokrámníci

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies