Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Výstava For Bikes pokračuje. Vítejte v KaŠenově!

Vytvořeno18.04.2016
Vítejte v Kolokrámu, v sídle KaŠenovském ... Vítejte v Kolokrámu, v sídle KaŠenovském ... ... pokud máte chuť, přijďte kouknout na skvosty ... ... pokud máte chuť, přijďte kouknout na skvosty ... ... u kterých Vám nezaručíme, že Vám vyrazí dech ... ... u kterých Vám nezaručíme, že Vám vyrazí dech ... ... třeba Vám alespoň vykouzlí úsměv na tváři ... ... třeba Vám alespoň vykouzlí úsměv na tváři ... ... do obchodu se přeci můžete jen podívat, nikdo po Vás nechce, aby jste si automaticky něco koupili ... ... do obchodu se přeci můžete jen podívat, nikdo po Vás nechce, aby jste si automaticky něco koupili ... ... u nás maximálně dostanete šálek dobré kávy Hausbrandt ... ... u nás maximálně dostanete šálek dobré kávy Hausbrandt ... ... na lepší rozjímání ... ... na lepší rozjímání ... ... kdo byl na výstavě ví, že jsme se ji pro Vás snažili udělat opravdu výjimečnou ... ... kdo byl na výstavě ví, že jsme se ji pro Vás snažili udělat opravdu výjimečnou ... ... lákadlem byl třeba jeden bizardní kousek z firmy Riesel Design ... ... lákadlem byl třeba jeden bizardní kousek z firmy Riesel Design ... ... a přece se točí ... ... a přece se točí ... ... značku Specialized? Ano, tu bychom opomenout neměli ... ... značku Specialized? Ano, tu bychom opomenout neměli ... ... raketa S-Works Tarmac, ve spojení s LW? Ano, sluší jim to spolu ... ... raketa S-Works Tarmac, ve spojení s LW? Ano, sluší jim to spolu ... ... i naše okřídlená lebka na to kývla ... ... i naše okřídlená lebka na to kývla ... ... exponátů je tu více než dost ... ... exponátů je tu více než dost ... ... jestli se Vám zamotá hlava, můžete se u nás i posadit ... ... jestli se Vám zamotá hlava, můžete se u nás i posadit ... ... kafé koutek pro všechny ... ... kafé koutek pro všechny ... ... a když budete na odchodu ... ... a když budete na odchodu ... ... tak Vás třeba do nosu brnkne nová kolekce od značky Maloja ... ... tak Vás třeba do nosu brnkne nová kolekce od značky Maloja ... ... DĚKUJEME! ... DĚKUJEME!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies