Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jak jsme pro Vás připravovali expozici For Bikes 2016

Vytvořeno15.04.2016
Jak jsme slíbili, sice s mírným zpožděním, nabízíme vám pohled do zákulisí příprav naší expozice na letošním FOR BIKES. Prostřednictvím všudy přítomného objektivu Honzy Brychty se můžete podívat, jak to všechno vlastně probíhalo. Ale pozor, nenechte se zmást! Jedná se opravdu jen o velice, velice zhuštěný průřez toho, co předcházelo konečnému stavu, toho, co jste všichni mohli na vlastní oči vidět. Celá příprava se nedá zahrnout do těch několika fotografií. Nápady, představy, shánění, oslovování známých i neznámých, jednání, poptávky, přehodnocování, zakomponování nových nápadů, výběr z dalších, které postupně přicházely, …… a tak stále dokola a několikrát znovu od začátku – to vše je vlastně záležitost období od konce výstavy v r. 2015 až do té letošní. Je to proto, že nechceme pouze vystavit několik exponátů a čekat, kolik návštěvníků se u nás zastaví, případně být k dispozici, pokud by padaly nějaké dotazy a rozdat několik propagačních materiálů. To by bylo sakra málo, alespoň pro nás! :). Jako vždy a jako i na našich prodejnách se stále snažíme nějakým zajímavým způsobem "vetřít se“ do vašeho povědomí a oslovit maximum z té velké skupiny fanoušků cyklistiky a přesvědčit i ty dosud nerozhodnuté, aby alespoň začali uvažovat, že by se k nám přijeli podívat, zeptat se, poradit se, nakoupit, …. zkrátka udělat radost sobě i nám a dát nám tak touto formou najevo, že se vám naše práce líbí a jste s nabídkou našich služeb spokojeni. Zkráceně tedy, celé to období příprav je mírně řečeno "na hlavu“ a rekonvalescence po celé akci není o nic snazší, spíš naopak :), ale věřte, děláme to rádi a snad je to trochu i vidět. Tak se tedy pojďte podívat na to finále příprav:

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies