Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolochrám žije, aneb střípky z Letňan poprvé

Vytvořeno01.04.2016
Tak jako pravověrný muslim prostě musí jednou za život zavítat do Mekky, my cyklisté máme svůj chrám a své proroky tady. Tak jako pravověrný muslim prostě musí jednou za život zavítat do Mekky, my cyklisté máme svůj chrám a své proroky tady. Na místě nejpřednější trofej vítěze Tour de France pokrytá hvězdným prachem od Preciosy. Na místě nejpřednější trofej vítěze Tour de France pokrytá hvězdným prachem od Preciosy. To nejcennější a nejkrásnější. Selfíčka zdarma! To nejcennější a nejkrásnější. Selfíčka zdarma! Koutky italských plnokrevníků Koutky italských plnokrevníků A spousta srandy... A spousta srandy... ... s naší známou tlupou. ... s naší známou tlupou. Nějaký Parlíčka. Nějaký Parlíčka. A nějaký kolečka. A nějaký kolečka. kolokram-zije-poprve-09 Weiss weiss co to asi může znamenat? Weiss weiss co to asi může znamenat? Copak jste si mysleli, že to nejlepší nejde ještě vytunit? Jasně že jde! Copak jste si mysleli, že to nejlepší nejde ještě vytunit? Jasně že jde! Majka měl taky puntíkovaný kolo. Majka měl taky puntíkovaný kolo. Který si hoví ve specielní Spešlové pasáži naší EXtremPOZICE. Který si hoví ve specielní Spešlové pasáži naší EXtremPOZICE. Jsme ready Jsme ready Pojďte dál Pojďte dál Jsme tu pro Vás! Jsme tu pro Vás! Přijďte si pro placku I bike it od www.bikeribbon.com dělající vypečený omotávky. Přijďte si pro placku I bike it od www.bikeribbon.com dělající vypečený omotávky. Pěkné stroje, že pánové! Pěkné stroje, že pánové! Tak vítejte! Tak vítejte!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies