Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Jak se staví Kolochrám, aneb střípky z Letňan potřetí

Vytvořeno01.04.2016
Zápisky z tábora lebkovitých A byl den druhý. Prvně se stavitelé důkladně posilnili. A byl den druhý. Prvně se stavitelé důkladně posilnili. Rozcvičili své poněkud ztuhlé klouby. Rozcvičili své poněkud ztuhlé klouby. A dobrou kávu si připravili. A dobrou kávu si připravili. Nebojte se i Vy oslovit paní Martinu a o doušek Hausbrandta ji požádat. Nebojte se i Vy oslovit paní Martinu a o doušek Hausbrandta ji požádat. Má dobrý stisk. Má dobrý stisk. O kvalitách naší kávy vědí už i červení. O kvalitách naší kávy vědí už i červení. Druhá věc je, že přebytek energie se občas projevuje svéráznými způsoby a žádná si nemůže být jistá. Druhá věc je, že přebytek energie se občas projevuje svéráznými způsoby a žádná si nemůže být jistá. Pan Honza Sýkora ze Sýkora sportswear, s. r. o. se snaží tyto drobné nedostatky rovnou napravit. Pan Honza Sýkora ze Sýkora sportswear, s. r. o. se snaží tyto drobné nedostatky rovnou napravit. Ale když se nedívá... raději nic. Upozorňujeme, že všechny figuríny byly starší 18 let. Ale když se nedívá... raději nic. Upozorňujeme, že všechny figuríny byly starší 18 let. Zatím na jiném místě... Zatím na jiném místě... Laďo, co tam máš za poklad? Ne, ne, moji milí, neprozradíme. Na to se přijďte podívat sami. Laďo, co tam máš za poklad? Ne, ne, moji milí, neprozradíme. Na to se přijďte podívat sami. Máme připravené dobroty jak pro milovníky... Máme připravené dobroty jak pro milovníky... domácí i... domácí i... ... italské klasiky. ... italské klasiky. Taky nám osobně hodný strýček Josh z ameriky... Taky nám osobně hodný strýček Josh z ameriky... Dovezl něco pro radost. Dovezl něco pro radost. A nám zas udělá radost, když se za námi přijdete podívat. A nám zas udělá radost, když se za námi přijdete podívat.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies