Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jak se staví Kolochrám, aneb střípky z Letňan podruhé

Vytvořeno01.04.2016
Zápisky z tábora lebkovitých Včera jsme to zapíchli až se zavíračkou výstaviště. Makáme na stopro. Kolochrám bude velkolepý. Včera jsme to zapíchli až se zavíračkou výstaviště. Makáme na stopro. Kolochrám bude velkolepý. Nebyla to totiž sranda, museli jsme se pekelně soustředit. Nebyla to totiž sranda, museli jsme se pekelně soustředit. Ale výsledek bude stát za to... Ale výsledek bude stát za to... Na náročné činnosti jsme potřebovali ty nejlepší lidi. A tak se zapojil i nejvyšší. Na náročné činnosti jsme potřebovali ty nejlepší lidi. A tak se zapojil i nejvyšší. A zatímco ženy jsme poslali na nejtěžší práce. A zatímco ženy jsme poslali na nejtěžší práce. Mužům pak zbylo víc času na na ležení u piva. Mužům pak zbylo víc času na na ležení u piva. A dělání selfíček s černoškama. A dělání selfíček s černoškama. Ale Martinu to bavilo. Ale Martinu to bavilo. Tohle byl jen začátek. Pokračujeme dnes. Tohle byl jen začátek. Pokračujeme dnes. Zatímco většina z nás je zvyklá v tuto hodinu ještě spát, příprava Kolochrámu nepočká. V šest ráno v KaŠenově budíček a začíná druhý den stavby. Zatímco většina z nás je zvyklá v tuto hodinu ještě spát, příprava Kolochrámu nepočká. V šest ráno v KaŠenově budíček a začíná druhý den stavby. Instrukce pana Svobody. Instrukce pana Svobody. Naložit lebkovitá auta. Naložit lebkovitá auta. Teď nakládáme to nejcennější - lekce italštiny na dalším snímku. Teď nakládáme to nejcennější - lekce italštiny na dalším snímku. Křehké zboží. Křehké zboží. Jak říkáme, křehké zboží :-) Jak říkáme, křehké zboží :-) A chystáme pro vás i vynikající kávu! Stavte se, bude vynikající. A chystáme pro vás i vynikající kávu! Stavte se, bude vynikající.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies