Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

WELCOME TO THE PLEASUREDOME!

Vytvořeno14.03.2016
Přátelé, kamarádi ! Jaká to radost a úleva, „komentovat“ něco, kde není třeba slov! Tentokrát pro vás máme připraveno něco málo drahocenného času, který je určen jen pro vaše potěšení a relaxaci :-). Díky pochopení, kterého se nám dostalo ve firmě PRECIOSA (dříve LUSTRY) v Kamenickém Šenově, jsme vám připravili náhled na několik „bonbónků“ z naší nabídky v prostředí, kde zmíněná firma prezentuje svou produkci, kterou oslovuje zákazníky doslova po celém světě. I když tyto stroje budete moci na vlastní oči vidět za pár dní na naší expozici během veletrhu FOR BIKES, tak pro tuto chvíli zapomeňte na každodenní stres, povinnosti, manažerská hlášení, el. evidenci tržeb apod. a pojďte se dívat, RELAXOVAT a snít, že právě jeden z těchto skvostů, a to ať už těch karbonových, ale klidně i těch křišťálových(nebo obojí :)), patří nebo brzy bude patřit právě vám…..
Nalijte si sklenku něčeho dobrého, co příjemně uvolní mysl a nechá volnost myšlenkám, pěkně se usaďte a dívejte se, jak to těm mazlíkům sluší v KaŠenovském "křišťálovém království“… (Cipollini RB 800, Parlee Altum R riviera blue, Specialized S-Works edice Contador, Parlee ESX, Foto: Tomáš Tesař, Text: Pája a Cuba Libre) (pro dokonalou atmosféru doporučujeme „akusticky“ :-) doplnit vhodnou hudbou – každý dle svého vkusu – pro ty „nevyhraněné“ několik tipů: Vivaldi (koncerty pro hoboj nebo fagot), Marcello (cokoliv :)), Rondo Veneziano, OMD (Dream of Me), Bob Sinclair (Love generation, World, hold on), Tom Petty (Learning to fly), Dexys midnight runners (Come on Eileen), Kraftwerk (TdF), J.M.Jarre (Waiting for Cousteau), …….) Příjemné chvíle vám přeje: KOLOKRÁM :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies