Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ecce Homo, Homo „Bicyclus“ … aneb Kubáncovo CARPE DIEM

Vytvořeno10.03.2016
Jak všichni dobře víte, před časem poklidná sobotní vyjížďka skončila ve stylu "polámal se mraveneček“ ... Po prvním zjištění napáchaných škod se člověku v hlavě samozřejmě honí ledacos. Jako jedna z prvních myšlenek by klidně mohla být známá hláška „extrémního básníka“ Egona Bondyho: ... "všechno je v prdeli, ve všední den i v neděli“... Jeden můj starý kamarád vždy, když byl na obzoru nějaký prů… říkal, že v ten moment zdánlivý handicap se časem může projevit jako výhoda. V řídícím centru KOLOKRÁMU bylo proto brzy jasno, kterým směrem vykročit – ne ve stylu budovatelského dohnat a předehnat! Ale rovnou předehnat a ještě si do budoucna vytvořit pořádný náskok! Zkrátka zase přijít s něčím novým. Řídící centrum zadalo jasný úkol centru zdravotnímu – všemožně urychlit rekonvalescenci, maroda plně zapojit do pracovního procesu a zároveň provést experiment s vytvořením jakéhosi cyklistického "robocopa“, bytosti napůl člověk/napůl bicykl a ukázat tak zase jednou světu cestu kudy a jak :)! (CUBA LIBRE, C(cyclo)Dr. RADEK, ZDR. BRATR+FOTOREPORTÉR TOMÁŠ, PARLEE ALTUM R)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies