Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Novinka v nabídce - Ribbonátor

Vytvořeno18.02.2016
Jednou z dalších novinek pro letošní sezonu je v naší nabídce značka BIKE RIBBON. V tuto chvíli jsme se zaměřili především na dodávku stále více oblíbených silikonových gripů všech různých barev. K tomu jsme do nabídky přidali na zkoušku i silikonové omotávky tradičního italského výrobce. Foto: Tomáš Tesař Říkají mi Ribbonátor, v Kolokrámu si mě můžete prohlédnout ... Říkají mi Ribbonátor, v Kolokrámu si mě můžete prohlédnout ... ... nabízím Vám nejen silikonové gripy různých barev a šířek, ale vše můžete umocnit a do posledního detailu vyladit i samotnými špunty ... ... nabízím Vám nejen silikonové gripy různých barev a šířek, ale vše můžete umocnit a do posledního detailu vyladit i samotnými špunty ... ... ale také silikonové omotávky v krásném designu. Navíc na posledních našich stavbách kol jsme překvapeni příjemným úchopem ... ... ale také silikonové omotávky v krásném designu. Navíc na posledních našich stavbách kol jsme překvapeni příjemným úchopem ... ... výběr je opravdu velký, až Vám z toho půjdou oči šejdrem. ... výběr je opravdu velký, až Vám z toho půjdou oči šejdrem. ... kde jinde než v Kolokrámu, sezona se sakra rychle přiblížila. Rozsviťe si tmavé dny s Bike Ribbon! ... kde jinde než v Kolokrámu, sezona se sakra rychle přiblížila. Rozsviťe si tmavé dny s Bike Ribbon!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies