Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Okem Kolokrámu - Mrazík zaúřadoval a Parlee je tu!

Vytvořeno25.01.2016

Veškeré dotazy ohledně naší nové značky můžete posílat na náš e-mail - obchod@kolokram.cz.

Venku mrzne až praští ... Venku mrzne až praští ... ... a nám se tu něco urodilo ... ... a nám se tu něco urodilo ... ... urodilo se nám Parlee ... ... urodilo se nám Parlee ... ... že z toho roztajete? To se uvidí ... ... že z toho roztajete? To se uvidí ... ... decentně propracovaná zákoutí rámové sady ... ... decentně propracovaná zákoutí rámové sady ... ... perfektně provedené lakování ... ... perfektně provedené lakování ... ... tak, jak perfektně kreslí mráz po oknech ... ... tak, jak perfektně kreslí mráz po oknech ... ... model Altum R je tou pravou volbou pro jezdce, kteří hledají dokonalou rovnováhu mezi výkonem a pohodlím na všech typech silnic, zejména těch našich :) ... ... model Altum R je tou pravou volbou pro jezdce, kteří hledají dokonalou rovnováhu mezi výkonem a pohodlím na všech typech silnic, zejména těch našich :) ... ... barevnou konfiguraci si můžete vybrat sami, dle Vašeho gusta ... ... barevnou konfiguraci si můžete vybrat sami, dle Vašeho gusta ... ... srdce a duše tohoto bicyklu je zaměřena na to, jak to jede!. A věřte, že to JEDE BOMBY! ... ... srdce a duše tohoto bicyklu je zaměřena na to, jak to jede!. A věřte, že to JEDE BOMBY! ... ... váha 810 g rám / 330g vidlice ... ... váha 810 g rám / 330g vidlice ... ... s novou značkou, nová dimenze - v KOLOKRÁMU! ... ... s novou značkou, nová dimenze - v KOLOKRÁMU! ... ... třeba se právě Vy zamilujete! ... třeba se právě Vy zamilujete!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies