Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorca 2016 - Královská etapa!

Vytvořeno14.01.2016
... já jsem Pajky :D, máme rázem plný hotel ... ... já jsem Pajky :D, máme rázem plný hotel ... ... Pipova práce :) ... ... Pipova práce :) ... ... dneska Piky zamířil do kopců ... ... dneska Piky zamířil do kopců ... ... ten první byl ten nejzábavnější, Soller ... ... ten první byl ten nejzábavnější, Soller ... ... bylo to hraní si se zatáčkama a s klukama z Lotta :) ... ... bylo to hraní si se zatáčkama a s klukama z Lotta :) ... ... Pikyho nedojeli a nahoře sklidil potlesk :). Mohl s nimi frčet dolů serpentinama do městečka Soller ... ... Pikyho nedojeli a nahoře sklidil potlesk :). Mohl s nimi frčet dolů serpentinama do městečka Soller ... ... dál už pokračoval zase sám, červení panáčci jeli jinam (naštěstí) ... ... dál už pokračoval zase sám, červení panáčci jeli jinam (naštěstí) ... ... začaly neskutečné výhledy ... ... začaly neskutečné výhledy ... ... vesnička Deiá a stavěčka u Reynesů v obchůdku :) ... ... vesnička Deiá a stavěčka u Reynesů v obchůdku :) ... ... nevím, co dodat ... ... nevím, co dodat ... ... supi už nade mnou kroužili ... ... supi už nade mnou kroužili ... ... cítili mrtvolku! ... ... cítili mrtvolku! ... ... Valldemossa, hurá! ... ... Valldemossa, hurá! ... ... + - 115 km, chvíli mi to nepočítalo. Asi ozónová díra :). Mrtvej Piky hlásí příjezd! ... + - 115 km, chvíli mi to nepočítalo. Asi ozónová díra :). Mrtvej Piky hlásí příjezd!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies