Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Mallorca 2016 - El día libre...

Vytvořeno13.01.2016
... a Cuba Libre, jeho malinkatý očička po ránu na devítce ... ... a Cuba Libre, jeho malinkatý očička po ránu na devítce ... ... Piky si zatím poskakoval po okolních patníkách ... ... Piky si zatím poskakoval po okolních patníkách ... ... Piky-liky-žádný-ara-biky, pojedeš bomby-dýky! :) ... ... Piky-liky-žádný-ara-biky, pojedeš bomby-dýky! :) ... ... po ozdravné projížďce na kafe, přišlo i na výlet :) ... ... po ozdravné projížďce na kafe, přišlo i na výlet :) ... ... horské městečko Soller ... ... horské městečko Soller ... ... má to tu své kouzlo :) ... ... má to tu své kouzlo :) ... ... ťuk ťuk ťuk, je někdo doma? ... ... ťuk ťuk ťuk, je někdo doma? ... ... pro info do infa ... ... pro info do infa ... ... pánvičkou po palici :) ... ... pánvičkou po palici :) ... ... Port de Soller, opomenutý kousek ostrova ... ... Port de Soller, opomenutý kousek ostrova ... ... tady Piky může trénovat chůzi po mole :) ... ... tady Piky může trénovat chůzi po mole :) ... ... ahoj všichni :) ... ... ahoj všichni :) ... ... voda je mokrá, a taky slaná ... ... voda je mokrá, a taky slaná ... ... za mřížemi taky hezkej výhled :) ... ... za mřížemi taky hezkej výhled :) ... ... a už zpět domů přes Valldemossu do Arenalu :), fajn den! ... a už zpět domů přes Valldemossu do Arenalu :), fajn den!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies