Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

A jak to u nás v Kolokrámu běžně chodí?

Vytvořeno22.12.2015
Občas nějaká renovace, inovace ... a taky návštěva z Moravy :) a jiných přilehlých či dalekých krajů ... Kubánec za pultem a před pultem? No Ital přece, náš příznivec Danilo ... Kubánec za pultem a před pultem? No Ital přece, náš příznivec Danilo ... ... sluníčko i teď v zimě slunilo ... ... sluníčko i teď v zimě slunilo ... ... a hnedle byla pozitivní nálada ... ... a hnedle byla pozitivní nálada ... ... přijel k nám po roce na návštěvu i Honza Brychta ... ... přijel k nám po roce na návštěvu i Honza Brychta ... ... a zanechal tu po sobě nějaké stopy ... ... a zanechal tu po sobě nějaké stopy ... ... dorazila horká zásilka zboží od Sýkorek z Blučiny, na testování ... ... dorazila horká zásilka zboží od Sýkorek z Blučiny, na testování ... ... Tom Tesař se zhostil úlohy manekýna s bravůrou ... ... Tom Tesař se zhostil úlohy manekýna s bravůrou ... ... všimněte si toho výrazu ... ... všimněte si toho výrazu ... ... no není k ... ehm ... zahození! ... ... no není k ... ehm ... zahození! ... ... dobrý den, Pip ... ... dobrý den, Pip ... ... nové materiály, další vychytávky ... ... nové materiály, další vychytávky ... ... pro nádcházející sezonu ... ... pro nádcházející sezonu ... ... hmm, co pod tím máš? Supermane? ... ... hmm, co pod tím máš? Supermane? ... ... jéé, to tam ... ... jéé, to tam ... .. hu-ááá, jdem na to! Odzkoušet se musí vše, i komboška! ... .. hu-ááá, jdem na to! Odzkoušet se musí vše, i komboška! ... ... a jak jinak než v praxi a s CX za krkem! ... a jak jinak než v praxi a s CX za krkem! ... po práci legraci? Teda naopak! ... ... po práci legraci? Teda naopak! ... .... obchod se musí pořád budovat a měnit ... .... obchod se musí pořád budovat a měnit ... ... musí být reprezentativní ... ... musí být reprezentativní ... ... a stále čistý ... ... a stále čistý ... ... my zaprášená kola neberem! ... ... my zaprášená kola neberem! ... ... u nás to musí štymovat! ... ... u nás to musí štymovat! ... ... nová zásilka z Cipollini již kompletně vystavena na našem obchodě ... ... nová zásilka z Cipollini již kompletně vystavena na našem obchodě ... ... některé barvičky jsou neskutečné ... ... některé barvičky jsou neskutečné ... ... nemyslíte? ... ... nemyslíte? ... ... nejen silniční sekce, ale samozřejmě i biková ... ... nejen silniční sekce, ale samozřejmě i biková ... ... a to jsme my! Jsme tu pro Vás! ... ... a to jsme my! Jsme tu pro Vás! ... ... co dodat? Ať každý okusí z našeho repertoáru a udělá si názor sám :) ... co dodat? Ať každý okusí z našeho repertoáru a udělá si názor sám :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies