Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorca 2015 – Den čtvrtý

Vytvořeno10.12.2015
Ředitel ostrova si na dnešní den naplánoval volný den, a tak vyrážíme společně s profíkama ze stáje Whirpoool na společný trénink. Plán byl 5 hod pohodlné jízdy a jak jsme si řekli, tak se i stalo. Bohužel strojové tempo a letní počasí bez jakýchkoliv problémů má za následek, že není o čem pro dnešní den vlastně psát :) . Navíc únava stoupá, mozku se nedostává potřebných živin a odezva Vás, našich čtenářů není na naše literární díla nijak vysoká. Zda tedy budeme dále pokračovat, záleží jen na Vás :) ?! Snad Vám bude alepoň stačit pár "kvalitních" fotografií z našeho mobilního telefonu Nokia z roku raz dva tři ... možná čtyři. Jedna noha, míjí druhou ... Jedna noha, míjí druhou ... ... opravený stroj pana CCC po zásahu Kubánce teď šlape jako hodinky ... ... opravený stroj pana CCC po zásahu Kubánce teď šlape jako hodinky ... ... 2, 4, 6, 8 kdo nám chybí? ... ... 2, 4, 6, 8 kdo nám chybí? ... ... pane Doktore, vy jste se kochal?! Byla tam beruška? :) ... ... pane Doktore, vy jste se kochal?! Byla tam beruška? :) ... ... a nezbytný telefonát domů o stavu unaveného Pipa ... ... a nezbytný telefonát domů o stavu unaveného Pipa ... ... tak na zdraví všem! Svítí to kůrňa! ... tak na zdraví všem! Svítí to kůrňa!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies