Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zveme Vás na FAT BIKE Challenge do Jizerek

Vytvořeno04.12.2015
V termínu od 12.2. - 14.2.2016 Vás zveme na velice super akci pořádanou v Jizerských horách, konkrétně v DRŽKOVĚ. Jedná se o setkání podobně naladěných lidí co mají rádi ježdění na sněhu, za tmy či v jiných extrémech. My ze Specialized Concept Store Kolokrám dovezeme několik snowbiků k otestování. Neváhej tak ani chviličku. K dispozici budou následující modely:
  • Specialized S-Works FATBOY Carbon (vel. M)
  • Specialized FATBOY PRO TRAIL (vel. S)
  • Specialized FATBOY PRO TRAIL (vel. L)
  • Specialized HELGA COMP (vel. S)
  • Specialized HELGA (vel. M)
  • Specialized FATBOY TRAIL (vel. M)
Přidáváme pozvánku slovy pořadatelů: FAT BIKE CHALLENGE víkend vznikl z lásky k zimnímu ježdění a k našemu kraji. Propadli jsme kouzlu jízdy v zasněžené krajině, hledání nových stezek i objevování limitů vybavení a vlastní pohodlnosti. Nejde ani tak o měření sil, jako o setkání podobě naladěných lidí a prožití fajn víkendu. Kompletní zázemí akce v KTD Držkov, takže parkování, registrace, start i cíl závodů a vyjížděk, sobotní raut, diashow, party, možnost přespání v tělocvičně na žíněnkách, úschovna kol, sprchy. Více informací, neřkuli všechny informace pak najdete zde: www.bikevikend.cz. Uvidíme se na místě! Zdraví Kolokrámnící FATBIKE Challenge čeká!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies