Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Na výletě v Cipollini ...

Vytvořeno05.10.2015

Kousek od Verony se nachází sídlo značky Cipollini a DMT. Vesnička Bonferraro je tak malá, že byste tu opravdu nic podobného nehledali a ani nečekali ...

Stejně tak malá je i samotná dračí slůje pana Maria :-). Žádnou velkou továrnu zde prostě nenajdete ... Stejně tak malá je i samotná dračí slůje pana Maria :-). Žádnou velkou továrnu zde prostě nenajdete ... ... hned u vchodu do místního showroomu Vás může, a taky nemusí zaujmout pár černobílých fotografií ... ... hned u vchodu do místního showroomu Vás může, a taky nemusí zaujmout pár černobílých fotografií ... ... a copak je to za malou tretru? Velikost 32? I takové Vám dnes v DMT vyrobí, pro Vaše ratolesti ... ... a copak je to za malou tretru? Velikost 32? I takové Vám dnes v DMT vyrobí, pro Vaše ratolesti ... ... a kdo je ten malý cyklista? No hádejte :-), že by Mario? ... ... a kdo je ten malý cyklista? No hádejte :-), že by Mario? ... ... a zde již to, kvůli čemu jsme dnes přijeli ... ... a zde již to, kvůli čemu jsme dnes přijeli ... ... aktuální modely pro sezonu 2016, na fotce model Logos v provedení Italian Champion ... ... aktuální modely pro sezonu 2016, na fotce model Logos v provedení Italian Champion ... ... Cipollini nevyrábí jen kola pro klasické silničáře, ale i střely pro dráhaře ... ... Cipollini nevyrábí jen kola pro klasické silničáře, ale i střely pro dráhaře ... ... jedním z nich je model NUKE, pod označením NKTR pro stíhací disciplíny ... ... jedním z nich je model NUKE, pod označením NKTR pro stíhací disciplíny ... ... a zde již barevné varianty všech dostupných modelů ... ... a zde již barevné varianty všech dostupných modelů ... ... RB800 ... ... RB800 ... ... model BOND, obě varianty v populární Orange Fluo ... ... model BOND, obě varianty v populární Orange Fluo ... ... stejně tak i oblečení. K danému kolu musíte mít sladěn i zbytek ... ... stejně tak i oblečení. K danému kolu musíte mít sladěn i zbytek ... ... a tím myslíme i tretry, kde opět převládá Orange Fluo ... ... a tím myslíme i tretry, kde opět převládá Orange Fluo ... ... tak a teď babo raď. Nevím, kterou na novou sezonu zvolit :-) ... ... tak a teď babo raď. Nevím, kterou na novou sezonu zvolit :-) ... ... kterou z krabiček si odneseme? ... ... kterou z krabiček si odneseme? ... ... sklad je to opravdu malý, ale zato v tom mají systém :-) ... ... sklad je to opravdu malý, ale zato v tom mají systém :-) ... ... už probíhá losování Emotikona smile. Můžete se těšit na jednu pecku, co jsme si od tama odvezli. ... už probíhá losování Emotikona smile. Můžete se těšit na jednu pecku, co jsme si od tama odvezli.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies