Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Eurobike - Maloja, aneb, co nového na sebe ...

Vytvořeno21.09.2015

Již od března v Kolokrámu :) ... Foto: Tomáš Tesař

Co takhle novej vohoz na kolo? ... Co takhle novej vohoz na kolo? ... ... no srandu si z Vás neděláme ... ... no srandu si z Vás neděláme ... ... předobjednávku uděláme ... ... předobjednávku uděláme ... ... a sami uvidíme, jak budete spokojeni s novými designovými oblečky ... ... a sami uvidíme, jak budete spokojeni s novými designovými oblečky ... ... nejde pouze o cyklistickou kolekci ... ... nejde pouze o cyklistickou kolekci ... ... mají pěkné i fashion oblečení ... ... mají pěkné i fashion oblečení ... ... pro volný čas ... ... pro volný čas ... ... nebo jeden kousek pro drsňáky rockery? ... ... nebo jeden kousek pro drsňáky rockery? ... ... komunita lidí od značky Maloja je různorodá ... ... komunita lidí od značky Maloja je různorodá ... ... jsou to lidé, kteří této značce věří ... ... jsou to lidé, kteří této značce věří ... ... a i my v Kolokrámu doufáme, že se Vám (určitě ne všem) zavděčíme ... ... a i my v Kolokrámu doufáme, že se Vám (určitě ne všem) zavděčíme ... ... jdem do toho! ... ... jdem do toho! ... ... značka Maloja je osobitá ... ... značka Maloja je osobitá ... ... ne každý ji přijde na chuť ... ... ne každý ji přijde na chuť ... ... ale my se také každému zavděčit nemůžeme ... ... ale my se také každému zavděčit nemůžeme ... ... hezký stánek samo sebou zaujal nejednoho účastníka ... ... hezký stánek samo sebou zaujal nejednoho účastníka ... ... už teď se nám honí hlavou nejrůznější varianty cyklistického oblečení ... ... už teď se nám honí hlavou nejrůznější varianty cyklistického oblečení ... ... takže Maloja v Kolokrámu? No jasně! Již brzy pro příznivce značky i úplné nováčky :-) ... takže Maloja v Kolokrámu? No jasně! Již brzy pro příznivce značky i úplné nováčky :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies