Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike - San Marco pod drobnohledem ...

Vytvořeno18.09.2015
Tak co, chcete něco dalšího? ... Tak co, chcete něco dalšího? ... ... zase sedla? ... ... zase sedla? ... ... jejich vystavení famózní ... ... jejich vystavení famózní ... ... na stánku San Marco nás provedl sám Edoardo ... ... na stánku San Marco nás provedl sám Edoardo ... ... expozice byla decentní a seznámil nás s novinkami na další rok ... ... expozice byla decentní a seznámil nás s novinkami na další rok ... ... chcete opravdu něco lehkého? ... ... chcete opravdu něco lehkého? ... ... nové sedlo SAN MARCO MANTRA - 109,3 g ! ... ... nové sedlo SAN MARCO MANTRA - 109,3 g ! ... ... nebo SAN MARCO ASPIDE ... ... nebo SAN MARCO ASPIDE ... ... MANTRA i v bílém provedení, 117g ... ... MANTRA i v bílém provedení, 117g ... ... ASPIDE, 109g .... ... ASPIDE, 109g .... ... něco o novém provedení a tlumení nárazů? ... ... něco o novém provedení a tlumení nárazů? ... ... je použit materiál s označení D30 ... ... je použit materiál s označení D30 ... ... jak vidíte, na klasickém provedení kulička hopsá, na materálu G30 je stabilní ... ... jak vidíte, na klasickém provedení kulička hopsá, na materálu G30 je stabilní ... ... kompozice sedel spolu s jejich výrobou ... ... kompozice sedel spolu s jejich výrobou ... ... je libo něco reflexního a pohodlného na cestu do práce ... ... je libo něco reflexního a pohodlného na cestu do práce ... .... nebo se jen odlišit od ostatních a konkurence ... .... nebo se jen odlišit od ostatních a konkurence ... ... a v tom je přece síla, tak na zdraví! ... ... a v tom je přece síla, tak na zdraví! ... ... malá kolekce štylového oblečení ... ... malá kolekce štylového oblečení ... ... trošku retro? ... ... trošku retro? ... ... no proč ne :-) ... ... no proč ne :-) ... ... a hurá na kovbojku ... ... a hurá na kovbojku ... ... nebo raději na pivo :-) ... ... nebo raději na pivo :-) ... ... trošku a´la Maloja ... ... trošku a´la Maloja ... ... na stánku bylo opravdu živo ... ... na stánku bylo opravdu živo ... ... panovala dobrá nálada :-) ... ... panovala dobrá nálada :-) ... ... a tak to má přece být ... ... a tak to má přece být ...  ... trošku romantiky na konec ... ... trošku romantiky na konec ... ... utřít "fósa" a jedeme! ... ... utřít "fósa" a jedeme! ... ... na preclíka! Kdo má obě ruce levé? Je král ..... ... na preclíka! Kdo má obě ruce levé? Je král .....

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies