Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Livigno, den 2.

Vytvořeno27.07.2015
Doprava kopec, doleva kopec ... Doprava kopec, doleva kopec ... Připadá mi, že jsem tu už nejméně týden, jak mně po ránu bolí nohy. Včerejší trénink s profíkama na nás zanechal neblahé stopy. Po snídani se tedy rozhodujeme, že dnešní švih pojmeme regeneračně a mnohem volněji a nejsme jediní. Livigno je plné cyklistů, kteří pendlují kolem místního jezera, což je vlastně jediná rovina široko daleko :-).
Dost závodníků, včetně Petra Vakoče využívá tuto komunikaci k tréninku na svých časovkářských speciálech. Je tedy možné tady potkat mnoho známých cyklistů. Například my jeden úsek jeli ve skupině s vítězem Giro d´ Italia Damianem Cunegem. Taky jsme potkali Domenica Pozzoviva, který se zotavuje po ošklivém pádu na letošním Giru. A kdo by tu byl čekal playboye Maria Cipolliniho? Ten tu taky točí kejtičkama. ... tak jedem! Zdejší holky to tu s kopci umí ... ... tak jedem! Zdejší holky to tu s kopci umí ... Livigno je v létě cyklistický ráj. I když včera jsem si to nemyslel. Rovinaté úseky proložíme jedním výjezdem na italsko-švýcarskou hranici ležící na Alpe Vago ve výšce 2290 m.n.m. Zde cítím, že nohy mi dneska jedou o dost lépe, než včera. Z omylu mě vyvede drobounká Italka jezdící za profi tým Alé Cipollini, která si mě do toho kopce skoro dojela a při tom vypadala velmi čerstvě. Jsem už asi vážně dědek :-). ... podvečerní siesta u kávičky ... ... podvečerní siesta u kávičky ... Po tréninku jsme si po zásluze zašli na dobrou kávu a něco sladkého. Počasí nám zatím vychází na jedničku a je tu opravdu hodně teplo. Horské sluníčko má fakt sílu. Sváťa by mohl vyprávět nebo spíš jeho lýtka, která si připálil :-). Livigno_2_4 ... příprava na další den :-) PS. večeře zůstala v žaludku :-). Po večeři jsem si ještě v rámci regenerace protočil nohy na válcích, abych byl připraven na další den. Máme v plánu kafíčko v St. Moritz. Mazlík

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies