Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolokrámský puntíky :)!

Vytvořeno20.07.2015
 

Giant liga Plzeň Grand Prix Efisan 2015, foto Tomáš Tesař

Nejen na Tour de France se závodí o puntíkatý dres :-)... Nejen na Tour de France se závodí o puntíkatý dres :-)... ... ale také na populární středeční "Lopatárně" nebo pro neznalé na tradiční plzeňské Giant lize, kde se do puntíkovaného dresu obleče vždy nejaktivnější závodník .... ... ale také na populární středeční "Lopatárně" nebo pro neznalé na tradiční plzeňské Giant lize, kde se do puntíkovaného dresu obleče vždy nejaktivnější závodník .... ...v předchozím klání se jím stal náš Libor Mazlík Bartůňek. Po delší době se tak mohl opět kolokrámský závodník ukázat v tomto krásném oblečku :-) ... ...v předchozím klání se jím stal náš Libor Mazlík Bartůňek. Po delší době se tak mohl opět kolokrámský závodník ukázat v tomto krásném oblečku :-) ... Sponzoři našeho týmu proto na nic nečekali a po předchozím úspěchu okamžitě dali do výroby slušivý set. Jak jinak než se Svijany na zádech! — s uživateli Pivo Svijany Sponzoři našeho týmu proto na nic nečekali a po předchozím úspěchu okamžitě dali do výroby slušivý set. Jak jinak než se Svijany na zádech! — s uživateli Pivo Svijany Respektive lépe řečeno na prdeli :-), aby soupeři věděli, o co tady jde především. Respektive lépe řečeno na prdeli :-), aby soupeři věděli, o co tady jde především. Samozřejmě energii během závodu zajišťuje náš další sponzor a tím je jednoznačně a pouze Enervit! Samozřejmě energii během závodu zajišťuje náš další sponzor a tím je jednoznačně a pouze Enervit! Liborovi se dnes dařilo a s šesti vypsaných prémií, jich rovných pět i vyhrál... Liborovi se dnes dařilo a s šesti vypsaných prémií, jich rovných pět i vyhrál... ... už i mistr místních spurtů Jan Nesveda trochu znejistěl a začal pátrat s kým, že má tu čest :-) ... ... už i mistr místních spurtů Jan Nesveda trochu znejistěl a začal pátrat s kým, že má tu čest :-) ... ... gratulace se našemu veteránovi po závodě prostě nevyhnuly ... ... gratulace se našemu veteránovi po závodě prostě nevyhnuly ... ... je to tak, i když je to k nevíře, že má Kolokrám opět sprintera i halíře ... ... je to tak, i když je to k nevíře, že má Kolokrám opět sprintera i halíře ... ... ještě to ale musíme doladit, dres, kraťasy, tretry, a dále co myslíte Emotikona smile? Co ještě vyměníme Emotikona smile? ... ještě to ale musíme doladit, dres, kraťasy, tretry, a dále co myslíte Emotikona smile? Co ještě vyměníme Emotikona smile?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies