Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Souboj se sebou samým

Vytvořeno17.06.2015
Tento příspěvek měl být původně o dvojboji časovky do vrchu na Jedlovou a maratonu v Doksech. Bohužel z toho zbyla jen ta časovka. Dalo by se říct, že o závodu na pár minut se toho moc napsat nedá, jenže v mojí hlavě se toho během těch několika okamžiků odehraje fakt hodně :-). Mám tohle šílenství fakt rád, vždycky se ždímu na samou hranici možností a toho, co snesu. Pokaždé je mi zle a trpím jako pes. Kdo tohle nezažil, nepochopí.
U mě to chodí asi takhle. Odstartuju na plný pecky a následně to držím pod plynem tak dlouho, jak to jen jde. Následně samozřejmě přichází první útlum. Sám sebe se ptám, jestli jsem to nepřehnal s nasazením, nebo to naopak nebylo moc pomalý. Dobrá, musím jet dál, je třeba se uklidnit. Nasadím tempo, o kterém si myslím, že se dá udržet a dokážu z něj ještě finišovat. No jo, ale co když se vleču, nebo jedu moc rychle a na konci mi bude chybět pára? Prdím na to, stejně mi dojde, a tak jedu jako o život.

"Časovka je to dost výživná ..."

Blížím se k metě posledního kilometru, je to ta nejhorší pasáž a láme se tu chleba. Začínám se sápat po skoro kolmé stěně a přichází první výčitky. Měl jsem víc trénovat! Míň žrát a chlastat! Proč jsem se pořádně nerozjel? A sakra, kde jsou moje silný nohy? Chci přidat a ono to nejde. Štve mě i povzbuzováni fanoušků podél trati. Já přece vím, že mám zabrat! Vím, že tady ti rychlejší podřadí a přidají! JENŽE JÁ JSEM NA ŠROT. Mno O.K. pokusím se ještě naložit. Cíl je na dohled a já vím, že to dneska nebylo ono. Ale nakonec? No, nebylo to zas tak strašný a již po dojezdu plánuji, jak se připravím na příští rok. Jak jsem říkal, kdo to nezažil ten nepochopí. Ještě Vám dlužím výsledek, aby to bylo kompletní. Celkově čtvrtý flek a v kategorii třetí.

... tak se mi nedivte, že jsem si uslint :-)

Nakonec ještě vysvětlím kam se poděl ten maraton. Když jsem se loučil s kamarády a chystal se vyrazit směr Doksy, kde jsem se chtěl přespat ve stanu, donesla se ke mně informace, že závod je zrušen. No co se dá dělat, musel jsem se hold válet a odpočívat. A to je taky dobrý. Tak třeba někdy na závodech. Váš Burák

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies