Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Něco se chystá ...

Vytvořeno16.06.2015

... a bude to opět pecka!

No ...

... něco bychom naznačit mohli ... ... něco bychom naznačit mohli ... ... kultovka to bude ... ... kultovka to bude ... ... proběhne i několik klapek ... ... proběhne i několik klapek ... ... v produkci už houstne atmosféra ... ... v produkci už houstne atmosféra ... ... scénář se dává do kupy ... ... scénář se dává do kupy ... ... klasika? ... ... klasika? ... ... zlaté ručičky? ... ... zlaté ručičky? ... ... ano, řemeslo má zlaté dno ... ... ano, řemeslo má zlaté dno ... ... ocelová klasika ... ... ocelová klasika ... ... po všech stránkách ... ... po všech stránkách ... ... můžete se těšit ... ... můžete se těšit ... ... vše bude vyladěno ... ... vše bude vyladěno ... ... do posledního detailu ... ... do posledního detailu ... ... to je od Kolokrámu přeci logické :-) ... ... to je od Kolokrámu přeci logické :-) ... ... ruční práce je ruční práce ... ... ruční práce je ruční práce ... ... těšte se a střeste se! ... těšte se a střeste se! Kolokrám Kolokrám  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies