Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Klenot z Cambiaga

Vytvořeno18.05.2015

Exklusivní dílo mistra Ernesta Colnaga v Kolokrámu!

Dřívější článek k tomuto kolu najdete zde.

V roce 1986 se značka Colnago poprvé spojila se slavnou automobilkou Ferrari, aby společnými silami vytvořili rám, kterému nelze konkurovat ... V roce 1986 se značka Colnago poprvé spojila se slavnou automobilkou Ferrari, aby společnými silami vytvořili rám, kterému nelze konkurovat ... ... a stalo se tak ... ... a stalo se tak ... ... v dílně Ernesta vznikl model ... ... v dílně Ernesta vznikl model ... ... CF10 ... ... CF10 ... ... klenot ke klenotu ... ... klenot ke klenotu ... ... postrádáte zadní brzdu? ... ... postrádáte zadní brzdu? ... ... rám je určen pro přímou montáž brzd, tedy systém Direct Mount ... ... rám je určen pro přímou montáž brzd, tedy systém Direct Mount ... ... ten má v nabídce sice pouze Shimano, ale není třeba zoufat, Colnago pro budoucí uživatele pohrdající japonskými doplňky drží i vlastní konstrukci brzdových čelistí ... ... ten má v nabídce sice pouze Shimano, ale není třeba zoufat, Colnago pro budoucí uživatele pohrdající japonskými doplňky drží i vlastní konstrukci brzdových čelistí ... ... a teď tedy něco o kole samotném a novinkách ... ... a teď tedy něco o kole samotném a novinkách ... ... značka věrná své průkopnické úloze připravila nový standard středového pouzdra. Vodítkem jí byly nejpoužívanější systémy BSA a Pressfit ... ... značka věrná své průkopnické úloze připravila nový standard středového pouzdra. Vodítkem jí byly nejpoužívanější systémy BSA a Pressfit ... ... z obou si vybrala to nejlepší a stvořila nový standard, patentovaný pod označením Threadfit 82,5. Tomuto systému je spolu se zajištěním potřebné tuhosti vlastní i nekompromisní spolehlivost ... ... z obou si vybrala to nejlepší a stvořila nový standard, patentovaný pod označením Threadfit 82,5. Tomuto systému je spolu se zajištěním potřebné tuhosti vlastní i nekompromisní spolehlivost ... ... a co dále k modelu CF10? ... ... a co dále k modelu CF10? ... ... šlapat se musí na každém kole, tam Vám žádné turbo nepomůže ... ... šlapat se musí na každém kole, tam Vám žádné turbo nepomůže ... ... tohle není rámová trubka kola! ... ... tohle není rámová trubka kola! ... ... strojovna ... ... strojovna ... ... vše doladěno do posledního detailu, včetně obutí ... ... vše doladěno do posledního detailu, včetně obutí ... ... láká Vás to? ... ... láká Vás to? ... .. malé nebo velké? ... .. malé nebo velké? ... ... a které z křesílek volíte Vy? ... ... a které z křesílek volíte Vy? ... ... :) ... ... :) ... ... tak co? Berete klíčky nebo kolo? :) ... ... tak co? Berete klíčky nebo kolo? :) ... ... my v Kolokrámu jedeme na full gas! ... my v Kolokrámu jedeme na full gas!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies