Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Naše dresy jsou kvalitní - Naše dresy šije firma Sýkora!

Vytvořeno05.03.2015
Kvalita za rozumné peníze, k tomu ještě designovka? Pokud nechcete "levné hadry" od konkurence, máme pro Vás řešení. My v Kolokrámu se zaměřujeme především na kvalitu a detail. Dresy a oblečení Sýkora najdete zde. Design by Petr Slavíček Jak designové prvky, tak hlavně funkční prvky na oblečení od firmy Sýkora Sportswear s.r.o., jsme přes zimu společnými silami snad dotáhli do zdárného finále :), co říkáte Vy ??? Jak designové prvky, tak hlavně funkční prvky na oblečení od firmy Sýkora Sportswear s.r.o., jsme přes zimu společnými silami snad dotáhli do zdárného finále :), co říkáte Vy ??? ... zda u Vás hraje prim, jestli na kole vypadat dobře, tak u nás hraje prim, abyste se i na Vašem kole dobře cítili ... ... zda u Vás hraje prim, jestli na kole vypadat dobře, tak u nás hraje prim, abyste se i na Vašem kole dobře cítili ... ... a ladit? To se musí! Nové oblečení ve střihu Vini Fantini! Zdokonalený střih, reflexní prvky, odvětrané části ... Těšte se! ... a ladit? To se musí! Nové oblečení ve střihu Vini Fantini! Zdokonalený střih, reflexní prvky, odvětrané části ... Těšte se!    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies