Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Veletrh FOR BIKES 2015 za dveřmi, ZBROJÍME ...

Vytvořeno26.02.2015
Letos se opravdu máte na veletrhu For Bikes na co těšit .. Letos se opravdu máte na veletrhu For Bikes na co těšit ..   ... dorazila zásilka z LW ... ... dorazila zásilka z LW ... ... že prorazíme díru do světa? To nikomu netvrdíme :) ... ... že prorazíme díru do světa? To nikomu netvrdíme :) ... ... jen pro Vás opět chceme vytvořit expozici, něčím jinou ... ... jen pro Vás opět chceme vytvořit expozici, něčím jinou ... ... jedinečnou ... ... jedinečnou ... ... návykovou ... ... návykovou ... ... že šaty dělaj člověka? To už víme ... ... že šaty dělaj člověka? To už víme ... ... ale, kdo má na svědomí pořádného cyklistu? ... ... ale, kdo má na svědomí pořádného cyklistu? ... ... každý se za pěkným kolem ... ... každý se za pěkným kolem ... ... nebo (páni) za pěknou cyklistkou otočí ... ... nebo (páni) za pěknou cyklistkou otočí ... ... v případě rámů a kol Lightweight .... ... v případě rámů a kol Lightweight .... ... díky nekompromisní propracovanosti ... ... díky nekompromisní propracovanosti ... ... je rutinou, že všechna zákoutí rámu Urgestalt ... ... je rutinou, že všechna zákoutí rámu Urgestalt ... ... a komponentů jsou do posledního detailu ... ... a komponentů jsou do posledního detailu ... ... propracované všechny křivky ... ... propracované všechny křivky ... ... a samozřejmě i lakování ... ... a samozřejmě i lakování ... ... těšíme se na Vás v Praze na For Bikes 2015 ! ... těšíme se na Vás v Praze na For Bikes 2015 !      

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies