Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Aktuální VELO aneb s Ňumim na výletě ...

Vytvořeno25.02.2015
Je libo tip na výlet? Koukněte do nového vydání cyklistického časopisu VELO. Papírovou verzi můžete objednat zde online, či zakoupit přímo na prodejně Kolokrám (Kamenický Šenov). Článek ke stažení zde [38MB>. Kopce plné všeho, jednoduché a výstižné ... Kopce plné všeho, jednoduché a výstižné ... ... spolu s Jirkou Novákem Vás obrazně provedeme prostorem Lužických hor ... ... spolu s Jirkou Novákem Vás obrazně provedeme prostorem Lužických hor ... ... první lesejček, první pěšinky, první stoupání. Ještě před dobytím prvního vrcholu se skalní vyhlídkou se ukázalo, že jistá technická vybavenost jezdce je velkou výhodou ... ... první lesejček, první pěšinky, první stoupání. Ještě před dobytím prvního vrcholu se skalní vyhlídkou se ukázalo, že jistá technická vybavenost jezdce je velkou výhodou ... ... technickou část okruhu odbudeme nejdříve, následuje plno jezdivých, a také hravých tras ... ... technickou část okruhu odbudeme nejdříve, následuje plno jezdivých, a také hravých tras ... ... výjezdy, sjezdy ... ... výjezdy, sjezdy ... ... koukněte na mapu... ... koukněte na mapu... ... malebná krajina Lužiček okouzlí kde koho! ... malebná krajina Lužiček okouzlí kde koho!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies