Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorca Vol. II (Jirka Novák)

Vytvořeno24.02.2015
Sezóna za dveřmi a doma za okny hromady sněhu. Co v takové chvíli zbývá jiného, než si zasurfovat na netu a pořešit cestu za tréninkem do klimaticky příznivějších krajů. Abych se však hned v úvodu přiznal, už se mi na ostrov moc nechtělo, ale vzhledem k počasí u nás na severu jsem neměl prakticky jinou možnost. Neočekávaný pohled nás čekal i tady na ostrově ... Neočekávaný pohled nás čekal i tady na ostrově ... Takže opět rychle zabalit kolo a vyrazit na výlet s vidinou nalítání nutné dávky kilometrů. Kdo by ale čekal, že se v době mého výletu nevyhne sněžení ani mallorským kopcům. Namísto spoře oděných turistů se mi tak naskytl velmi neočekávaný pohled. ... o jediném dni volna tu probíhal, kam se člověk podíval, masopust ... ... o jediném dni volna tu probíhal, kam se člověk podíval, masopust ... Mým „spolu polykačem“ kilometrů byl při tomto soustředění Pavel Boudný. Vyrazil jsem s Pájou, aby mi najíždění zpříjemnil, ale pravý opak byl realitou. Jeho najížděcí tempo se rovnalo mému závodnímu a jediným místem, kde jsem měl navrch, byla stoupání. Bohužel ta byla pokryta vrstvou toho bílého neštěstí, a my tak povětšinou brázdili rovinaté úseky. Tam jsem logicky trpěl ve dvojičce s „ Grande Paolem“ jako nikdy. Protože na místě srazu u devítky to zelo prázdnotou, neměl jsem šanci, aby se našel podobný blázen, který by mě vystřídal v Pavlově wattovém šílenství. ... schválně, jestli nás poznáte :) Pája a Jája ... ... schválně, jestli nás poznáte :) Pája a Jája ... Na soustředění jsme měli jediný den odpočinku, ten vycházel na víkend, kdy shodou okolností probíhal velký karneval. U toho jsme samozřejmě nemohli chybět. Schválně jestli nás poznáte? K regeneraci je potřeba si užít i trochu té legrace. ... osobní stíhačka ... ... osobní stíhačka ... Únorová Mallorca je v této chvíli již minulostí a pomalu se blíží první závody. Možná že až budete číst tento článek, já budu cestovat za prvním z nich na Kypr. Klasický otvírák SunShine Cup totiž startuje již 26. února. A já tam budu dělat čest českému MTB s celým Superiořím týmem. Tak brzy ahoj! Ňůmi ... Pája a jeho stíhačka na stravě ... ... Pája a jeho stíhačka na stravě ... ... letiště bylo stejně mrtvé, jako celý ostrov ... ... letiště bylo stejně mrtvé, jako celý ostrov ... ... brzy AHOJ! Ňůmi ... brzy AHOJ! Ňůmi    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies