Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ten správný čas? Body Geometry Fit ...

Vytvořeno19.02.2015
Necítíte se na kole jako v bavlnce? Kroutíte se na něm a nevíte proč? Máme pro Vás jedno z možných řešení. http://www.specializedkolokram.cz/bg-fit Co s sebou? Stávající kolo, pokud si zrovna nejdete pro nové :). Cyklistické kraťasy, nějaké funkční triko, tretry a ... Co s sebou? Stávající kolo, pokud si zrovna nejdete pro nové :). Cyklistické kraťasy, nějaké funkční triko, tretry a ... ... dobrou náladu ... ... dobrou náladu ... ... v nastalé situaci se na přání zákazníka nastavoval posed ze stávajícího kola S-WORKS SPECIALIZED na nové ... ... v nastalé situaci se na přání zákazníka nastavoval posed ze stávajícího kola S-WORKS SPECIALIZED na nové ... ... Cipollini RB1K ... ... Cipollini RB1K ... ... po konzultaci, zjištění zásadních bodů nastavení se zákazník přesune na kolo, upnuté do trenažeru a proměřuje se několik pozic ... ... po konzultaci, zjištění zásadních bodů nastavení se zákazník přesune na kolo, upnuté do trenažeru a proměřuje se několik pozic ... ... následné konzultace ... ... následné konzultace ... ... zaměření, posunutí, vyladění ... ... zaměření, posunutí, vyladění ... ... a výsledná pozice? Pan fitter hlásí OK ... ... a výsledná pozice? Pan fitter hlásí OK ... ... můžete se ptát na cokoliv? Náš fitter Jaroslav Jisl je i zdatný fyzioterapeut, a také se zabývá moderní technologií tapingu ... ... můžete se ptát na cokoliv? Náš fitter Jaroslav Jisl je i zdatný fyzioterapeut, a také se zabývá moderní technologií tapingu ... ... staré kolo pověsit na hřebík (hezký zimáček, nemyslíte?) ... ... staré kolo pověsit na hřebík (hezký zimáček, nemyslíte?) ... ... a šup na nastavení nového ... ... a šup na nastavení nového ... ... rámy Cipollini mají specifickou geometrii, a také uchycení sedla ... ... rámy Cipollini mají specifickou geometrii, a také uchycení sedla ... ... proto je zde zlaté pravidlo 10x měř a jednou řež :) ... ... proto je zde zlaté pravidlo 10x měř a jednou řež :) ... .. zhodnotíme situaci ... .. zhodnotíme situaci ... ... zákazník také ... ... zákazník také ... ... doladíme zbytky úhlů ... ... doladíme zbytky úhlů ... ... dotáhneme sedlo ... ... dotáhneme sedlo ... ... ještě jednou předozadní pozice ... ... ještě jednou předozadní pozice ... ... podložky pod představec ... ... podložky pod představec ... a zákazník může vyrazit ... a zákazník může vyrazit ... ... z S-WORKS Tarmac na RB1K. Hurá do sezony! ... z S-WORKS Tarmac na RB1K. Hurá do sezony!        

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies