Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Michael Boroš - MS CX 2015

Vytvořeno04.02.2015

Přínášíme Vám fotoreport z MS v cyklokrosu, které se odehrálo v neděli 1.2.2015.

Repre tým a jeho uniforma. Repre tým a jeho uniforma. I svršek musí být repre. Telefon nikoliv. I svršek musí být repre. Telefon nikoliv. 19h do závodu. Krátká předbojová porada s mechanikem a tátou. Ladily se detaily na ráno. Kdy, kde, jaký kolo, jaký gumy, atd. 19h do závodu.
Krátká předbojová porada s mechanikem a tátou. Ladily se detaily na ráno. Kdy, kde, jaký kolo, jaký gumy, atd.
Tohle je soused Bínič. Tohle je soused Bínič. A tohle je černý kolo. Se zářivými nápisy. A tohle je černý kolo. Se zářivými nápisy. Na pořadu večera jsou krátký válce. To znamená nejprve zacvakat tretrama. Na pořadu večera jsou krátký válce. To znamená nejprve zacvakat tretrama. A roztočit válce. A roztočit válce. Dobrý je, že se u toho nikomu neujede. Dobrý je, že se u toho nikomu neujede. Následné protažení. Následné protažení. Svalíkům to dělá dobře. Svalíkům to dělá dobře. Umí to i obouruč. Umí to i obouruč. Takhle guma je slušnej prevít... Takhle guma je slušnej prevít... ...když sklouzne a šlehne do papule. ...když sklouzne a šlehne do papule. 17h před závodem. Přišpendlení čísel na závodní kombinézu. 17h před závodem.
Přišpendlení čísel na závodní kombinézu.
A cvaknout pro Instagram. Povedlo se. A cvaknout pro Instagram. Povedlo se. Lehká masáž před spaním. Lehká masáž před spaním. Když se to vezme kolem a kolem - není to nepříjemný. Tadyto masírování. Když se to vezme kolem a kolem - není to nepříjemný. Tadyto masírování. 15h do startu. Na kutě. Kola na chodbě osiřela. 15h do startu.
Na kutě. Kola na chodbě osiřela.
Pár řádek o budoucnosti, před spaním. Pár řádek o budoucnosti, před spaním. 6h do startu. Brýtro. 6h do startu.
Brýtro.
Začíná klasicky - cvakáním treter. Zvládá to i se zalepenými očky. Začíná klasicky - cvakáním treter. Zvládá to i se zalepenými očky. Ani na osamocený točení válci, očí vlastně stále není potřeba. Ani na osamocený točení válci, očí vlastně stále není potřeba. U23 se trousí na start. U23 se trousí na start. Ajajaj. Tohle nevypadá vůbec dobře. Hlavinka pod ranním rozcuchem netuší, že se do zad blíží Bínič. Ajajaj. Tohle nevypadá vůbec dobře. Hlavinka pod ranním rozcuchem netuší, že se do zad blíží Bínič. Naštěstí neprovedl nic co by vyžadovalo hospitalizaci v blázinci. Pouze připoměl, že dnes je ve 14h společnej trénink. Odjezd na čas. Nečeká se. Naštěstí neprovedl nic co by vyžadovalo hospitalizaci v blázinci. Pouze připoměl, že dnes je ve 14h společnej trénink. Odjezd na čas. Nečeká se. Protažení a odchod na snídani. Protažení a odchod na snídani. Která byla vydatná a .... mimořádně chutná. Která byla vydatná a .... mimořádně chutná. Pár slov s doktorkou, aby bylo jasno ve skvělých pocitech očekávání událostí následujících. Pár slov s doktorkou, aby bylo jasno ve skvělých pocitech očekávání událostí následujících. Hlt enervitu. Hlt enervitu. Balení věcí před odchodem na bojiště v plném tempu.. Balení věcí před odchodem na bojiště v plném tempu.. 5h do startu. I tretry trojky stihly uschnout. 5h do startu.
I tretry trojky stihly uschnout.
Ty tretry je nutné po sušení krapet rozhejbat. Ty tretry je nutné po sušení krapet rozhejbat. Pak leháro a projet fejsbuky. Pak leháro a projet fejsbuky. 3h do startu. Přišel čas. 3h do startu.
Přišel čas.
Odchod na bojiště. Odchod na bojiště. Počkat na kamaráda ve zbrani. Počkat na kamaráda ve zbrani. Po příjezdu, již ono známé cvakání tretrama. Po příjezdu, již ono známé cvakání tretrama. A usednout - jak jinak - na válce. A usednout - jak jinak - na válce. Kolem trati se promenáduje několik veledůležitě se tvářících týpků. Kolem trati se promenáduje několik veledůležitě se tvářících týpků. Mechanici U23 mají plný hadice práce, lidi plný oči akce. Mechanici U23 mají plný hadice práce, lidi plný oči akce. Hlt. Hlt. Snad nepřijde potřeba během závodní hodinky. Snad nepřijde potřeba během závodní hodinky. Mechanik se maskuje, ale nenechte se zmýlit kdo je kdo. Mechanik se maskuje, ale nenechte se zmýlit kdo je kdo. Tady to máte nad slunce jasně vyvěšeno. Bory je Bory, tečka. Tady to máte nad slunce jasně vyvěšeno. Bory je Bory, tečka. 2h do startu. Dan finišuje a válce na chvíli osiří. 2h do startu.
Dan finišuje a válce na chvíli osiří.
Následuje totiž projížďka trati. Následuje totiž projížďka trati. Stačilo několik kol. Stačilo několik kol. A kolo je vráceno zpět na věšáku k nepoznání. A kolo je vráceno zpět na věšáku k nepoznání. Dan se pustil ihned do práce. Dan se pustil ihned do práce. Kamarádi si mezitím brali míry. Kamarádi si mezitím brali míry. ...mno...co tady napsat...(?) ...mno...co tady napsat...(?) 30min do startu. Poslední točení válci. 30min do startu.
Poslední točení válci.
Pohlazení svalů. Ujištění, že je vše jak má být. Pohlazení svalů. Ujištění, že je vše jak má být. A je to tady. Kroužení lvů v kleci. A je to tady. Kroužení lvů v kleci. Fanoušci dychtivě sledují vyvolávání na start. Fanoušci dychtivě sledují vyvolávání na start. Kde byl frmol stejně tak. Kde byl frmol stejně tak. Zůstat v klidu. Je natrénováno. Je čisto v hlavě. Dobrý pocit. Odhodlanost. Cajk. Zůstat v klidu. Je natrénováno. Je čisto v hlavě. Dobrý pocit. Odhodlanost. Cajk. Uf, začalo to zhurta. Dobře, nevadí. Odpovídá se stejným způsobem. Uf, začalo to zhurta. Dobře, nevadí. Odpovídá se stejným způsobem. Čeští fanoušci jsou senzační! Jet mezi nimi je pocit, který dost dobře nejde popsat. Ženou jaxviň. Čeští fanoušci jsou senzační! Jet mezi nimi je pocit, který dost dobře nejde popsat. Ženou jaxviň. Brzy se počalo vybarvovat, kdo na to dnes má a kdo nikoliv. Brzy se počalo vybarvovat, kdo na to dnes má a kdo nikoliv. Bory jo. Bory jo. Průběžná skvělá sedmá-osmá příčka stála za plný nasazení. Průběžná skvělá sedmá-osmá příčka stála za plný nasazení. Jenže jak se říká - nechval dne před večerem. Jenže jak se říká - nechval dne před večerem. Defekt daleko od depa v samém závěru závodu Michaela nelítostně vysunul z elitní desítky na třináctku. Defekt daleko od depa v samém závěru závodu Michaela nelítostně vysunul z elitní desítky na třináctku. I přesto to byl dnes Jeho Den. I přesto to byl dnes Jeho Den. Elitním polem se i se smůlou prostřílel na slušnou třináctou pozici. Zasloužil si krapet toho zájmu kamer. Elitním polem se i se smůlou prostřílel na slušnou třináctou pozici. Zasloužil si krapet toho zájmu kamer. A fanouškům patří velký dík!!! A fanouškům patří velký dík!!! Před závodem byl připraven, Před závodem byl připraven, Po závodě popraven. Po závodě popraven. Chabý pokus vrátit do rukou krev a cit Chabý pokus vrátit do rukou krev a cit Na pomoc přišel masér. Na pomoc přišel masér. Hotovo. Na trati tam zůstalo všechno. Hotovo. Na trati tam zůstalo všechno. I doktorka má radost! I doktorka má radost! I belgáni. A tu, kterou jim vzal holanďan do radosti propijou. I belgáni. A tu, kterou jim vzal holanďan do radosti propijou. A je to... A je to... ...na prvoročáka - cajk. ...na prvoročáka - cajk.    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies