Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nejdůležitější víkend je za dveřmi

Vytvořeno30.01.2015
Už jen dva dny zbývají v Táboře do startu elitní kategorie při Mistrovství světa. Není divu, že to nejen v okolí, ale i na samotné trati začíná pěkně houstnout. Jak to tady sakra asi budu jezdit? ... Jak to tady sakra asi budu jezdit? ... Tu správnou atmosféru na trati doplňuje kulisa kroužících závodníků ze všech států, kteří tu jako korálky, rozeseté po celé pláni, najíždějí detaily a specifika místní trati. ... bude to alchymie zvolit ten správnej tlak v galdách ... ... bude to alchymie zvolit ten správnej tlak v galdách ... Já jsem si ráno jel protočit na hoďku nohy na silnici, jen tak v klidu, protože jsem měl dnes "volný" den. Přesto mi to odpoledne nedalo a šel jsem se na tu mistrovskou trať přece ještě kouknout. Čekal mě tam trenér Vojta Červínek. Ladili jsme zatáčky a různé vychytávky na neděli, trénink se tomu ani říkat nedá. Prostě jsem jen obhlížel trať, abych ji dostal dokonale do podvědomí až budu mít temno před očima :). ... "kluci, říkám Vám to pořád, nejdřív je trénink, pak teprv ženy a show" ... ... "kluci, říkám Vám to pořád, nejdřív je trénink, pak teprv ženy a show" ... Dnes večer se již přesouvám na oficiální hotel české reprezentace, ať to mám se vším všudy. ... tak nevím? Že by ten Vojta měl pravdu? :) ... tak nevím? Že by ten Vojta měl pravdu? :) Zítra naposledy na trať a v neděli už naostro :). Máte se na co těšit. Report připravujeme společně s Robem Trnkou i v den závodu. Za kolokrámnickou smečku Váš Bory

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies