Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Tik, tak, tik, tak …

Vytvořeno29.01.2015
Již spíše na hodiny, než na dny, se dá počítat čas, kdy se do startovního prostoru postaví první závodníci ve snaze o získání titulu mistra světa.  Musíme si vše pořádně najet ... Musíme si vše pořádně najet ... Proto se i můj den nesl v duchu pečlivého studování trati, jejích nejtěžších úseků, případně hledání prostoru, kde se dá získat. I proto jsem se víceméně od rána nezastavil... Dopoledne jsme si dali s Tomášem Paprstkou a Jakubem Skálou obhlídku tratě, kde jsme obkroužili pár rund. Přes noc tu totiž opět napadl nějaký ten cenťáček sněhu a pořád trochu přituhuje, takže trať byla tvrdá a zasněžená. Jen na pár místech se pod nánosem sněhu ukázalo bláto, ale i to může být vzhledem k našemu časovému programu, kdy startujeme až ve 2 odpoledne, úplně jinak. Spíše než ledová plochá dráha se dá očekávat lehká obleva. No uvidíme.  ... vypilovat techniku ... ... vypilovat techniku ... Odpoledne opět rychlé roztočení nohou s mým mechanikem Danem, i dnes mě protáhnul hoďku a půl a hezký mi to udělal, kluk jeden motorovej ... Zítra si dám trochu volno, ale na trať se půjdu nejspíš podívat … Tak zítra ahoj Bory ... přelez, přeskoč, ale nepodlez Emotikona smile :) ... ... přelez, přeskoč, ale nepodlez Emotikona smile :) ... ... prostě mistrák světa je doma, nic nesmíme podcenit ... ... prostě mistrák světa je doma, nic nesmíme podcenit ... ... a kdo bude při závodě rychlejší? Já nebo můj kámoš na skútru? ... a kdo bude při závodě rychlejší? Já nebo můj kámoš na skútru?    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies