Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

TOI TOI CUP HLINSKO okem Honzy Brychty zaměřen na Michaela Boroše

Vytvořeno04.11.2014
Místo klasického reportu Vám přinášíme fotoreport, abychom Vás neuvedli do stereotypu :).

Michael Boroš Na startu mám na sobě všechno oblečení, co mi zbylo, protože mi z Mallorcy do Vídně nepřiletěl kufr, ale naštěstí jsem si na ostrov windstopry a kombošky nebral :) ... Na startu mám na sobě všechno oblečení, co mi zbylo, protože mi z Mallorcy do Vídně nepřiletěl kufr, ale naštěstí jsem si na ostrov windstopry a kombošky nebral :) ... ... start a hned to leží. Nevím co se děje, ale já tam nejsem! Hurá! Asi se mně ta smůla začala vyhýbat nebo už sama neví, na jaký straně by mě sedřela ... ... start a hned to leží. Nevím co se děje, ale já tam nejsem! Hurá! Asi se mně ta smůla začala vyhýbat nebo už sama neví, na jaký straně by mě sedřela ... ... v první třetině závodu zkouším udávat s Kubou Skálou tempo, a taky to zkusit trochu roztrhat, což se povedlo … ... v první třetině závodu zkouším udávat s Kubou Skálou tempo, a taky to zkusit trochu roztrhat, což se povedlo … ... tempo s námi udržel pouze Vojta Nipl ... ... tempo s námi udržel pouze Vojta Nipl ... ... ale nakonec i jemu jsme na chvíli trochu odskočili ... ... ale nakonec i jemu jsme na chvíli trochu odskočili ... ... následně se mi ale motor zastavil, a tak to dnes zbylo na Kubovi, aby se postaral o další naše vítězství v Toi Toi Cupu ... ... následně se mi ale motor zastavil, a tak to dnes zbylo na Kubovi, aby se postaral o další naše vítězství v Toi Toi Cupu ... ... a propadl jsem se už i za Vojtu. Začínala na mě doléhat únava z cestování, ale hlavně z trénování na Mallorce ... Ale vše má přijít až v Táboře!!! ... a propadl jsem se už i za Vojtu. Začínala na mě doléhat únava z cestování, ale hlavně z trénování na Mallorce ...
Ale vše má přijít až v Táboře!!!
... nakonec jsem nedokázal zahákovat ani Tomášovi a zbytek závodu jsem si protrpěl hezky sám v tý zimě … ... nakonec jsem nedokázal zahákovat ani Tomášovi a zbytek závodu jsem si protrpěl hezky sám v tý zimě … ... a je tu konec trápení. 4. místo, “nejhorší” výsledek pro mě tento rok, ale sezona frčí dál ... ... a je tu konec trápení. 4. místo, “nejhorší” výsledek pro mě tento rok, ale sezona frčí dál ... ... předevčírem slunce, moře a necelých 30 stupňů a dnes zima, vlhko, bláto a 9 stupňů? Co naděláš … ... předevčírem slunce, moře a necelých 30 stupňů a dnes zima, vlhko, bláto a 9 stupňů? Co naděláš … ... Bory, nebuď smutnej! Máš právo být unavenej! Příště jim to ukážem :) ! ... ... Bory, nebuď smutnej! Máš právo být unavenej! Příště jim to ukážem :) ! ... ... hodil jsem na sebe zpět mého jediného windstopra a skočil jsem rovnou na válce se z toho dostat a připravit se na zítřejší kros v rakouské vesničce Stadl-Paura (C2)! Držte palce, Bory! ... hodil jsem na sebe zpět mého jediného windstopra a skočil jsem rovnou na válce se z toho dostat a připravit se na zítřejší kros v rakouské vesničce Stadl-Paura (C2)!
Držte palce, Bory!
     

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies