Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Štybarova veselka

Vytvořeno29.10.2014
Protože nebyl čas se zúčastnit Štybyho veselky, připravili jsme pro něj alespoň speciální svatební dar. A protože práce českých mistrů byla svým způsobem výjimečná, chceme se o ni s Vámi podělit .
1. sklenice Sklo proto, protože bydlím ve městě skla. Tedy něco od nás. Sklenice na víno, které novomanželé dostali, jsou cca 20 let staré. Vím o nich pouze to, že je navrhoval jakýsi slovenský umělec. Každá ze sklenic je jiná a má své jméno. Ta největší se jmenuje Tlustá Berta. V dnešní době patří tato sada mezi rarity a je mezi sběrateli údajně ceněna. Je to dar od mého kamaráda Pavla Vlacha, amatérského cyklisty. Když jsem se ho ptal, co jsem dlužný, tak jsem měl Zdeňkovi pouze vyřídit, aby jezdil na kole stále tak, jako doposud. Tzn. furt na plnej plyn. Pěkně se prej na Zdeňka kouká, když závodí (nepadá). 2. krabice Nebylo moc času. Veselka se blížila. Poprosil jsem dalšího kamaráda, a to Láďu Žílu, aby něco vyhrabal u nich ve firmě. Láďu jsem poprosil proto, že loni na kole upadnul a vedle dalších vážných úrazů, si stejně jako Štyby, vyrazil zuby. Zde začal můj nápad na to, aby se na zmíněném podíleli nejen cyklisti, ale i kluci, kteří dobře okusujou asfalt :) . Láďa má firmu Astera a sám vyrábí skleněné trofeje pro různé sportovní akce. Zdendovi vytvořil sice "jen" krabice, ale byly originální a vycházely ze svatebního oznámení. 3. svatební přání Práce mého kamaráda Honzy Helmicha, týpka, kterej svými slogany nikdy nezklame. Nejvíc mě pobavil hláškou "good step chomouty". A ty prsatice ty kdyby viděl Lefévre, to by asi čuměl a nevěděl by, která bije. Bakala by se možná zasmál. Nicméně pro belgické protestanty umístěno snad správně uvnitř a doplněno týmovou quick-stepí barvou. Grafické zpracování má na triku Jeníkův kamarád, designér Pavel Akrman. To je ten týpek na kartičce, týpek, kterej si loni na kole taky vyrazil všechny zuby, jak sami vidíte na přiložených fotkách. Několik jeho kartiček dostal Štybyho taťka. Pavel je Zdeňkův velký fanda a poprosil mě, zda by mu je vlastnoručně nepodepsal. Fotografie z drátama v hubě má prý ukázat, že i přes tento handicap bude časem zase líp :) ! 4. tisk Vytisknuto v liberecké tiskárně bratří Bílků z příznačným názvem Geoprint. Pepa Bílek, správnej chlap a cyklista, tož taky kdo jinej by se měl podílet na veledaru pro mistra Štybara :) ?! Tak ať už to Štyby víckrát nezkouší, není to dobrej nápad (myslíme furt skákat přes plůtky, není to Velká pardubická!). Hezké dny z legitimní manželkou, s co nejméně bolavým ramenem a dobrým zkusem. Svoboďák a Kolokrám tým
Pocházíme z kraje sklářů, co jiného bychom tedy měli Štybymu poslat? Sklenice na víno nám připadaly jako dobrý nápad. Každá sklenice má své jméno, hádejte proto, která z nich asi bude Tlustá Berta? ... Pocházíme z kraje sklářů, co jiného bychom tedy měli Štybymu poslat? Sklenice na víno nám připadaly jako dobrý nápad. Každá sklenice má své jméno, hádejte proto, která z nich asi bude Tlustá Berta? ... ... Láďa Žíla z firmy Astera dodal pěkné krabice i s monogramy novomanželů. Přišel nedávno při pádu na kole také o zuby, a to nás inspirovalo :) ... ... Láďa Žíla z firmy Astera dodal pěkné krabice i s monogramy novomanželů. Přišel nedávno při pádu na kole také o zuby, a to nás inspirovalo :) ... ... a jsme u toho nejlepšího :) . Práce a nápad Honzy Helmicha a grafika Pavla Akrmana. Víte k čemu má to kolo podběrák? ... ... a jsme u toho nejlepšího :) . Práce a nápad Honzy Helmicha a grafika Pavla Akrmana. Víte k čemu má to kolo podběrák? ... ... nový sponzoři týmu Quick Step pro sezonu 2017 ... ... nový sponzoři týmu Quick Step pro sezonu 2017 ... ... Prsatice jsme umístili na vnitřní stranu tak, aby belgičtí protestanté nebyli pohoršeni. Vše doplňuje quick-stepí barva. A už víte k čemu je ten podběrák? ... ... Prsatice jsme umístili na vnitřní stranu tak, aby belgičtí protestanté nebyli pohoršeni. Vše doplňuje quick-stepí barva. A už víte k čemu je ten podběrák? ... ... a zde sám grafik, Pavel Akrman, kterej ten podběrák taky potřeboval, ale neměl ho u sebe :) . Fotka znázorňuje, že i bez zubů můžete bejt fešák ... ... a zde sám grafik, Pavel Akrman, kterej ten podběrák taky potřeboval, ale neměl ho u sebe :) . Fotka znázorňuje, že i bez zubů můžete bejt fešák ... ... po pádu to vypadalo trošku hůř. Nicméně jsme založili Mezinárodní klub okusovačů chodníků a požíračů asfaltu. V tuto chvíli má tři členy. Kdo bude zvolen za prezidenta je na Vás! ... po pádu to vypadalo trošku hůř. Nicméně jsme založili Mezinárodní klub okusovačů chodníků a požíračů asfaltu. V tuto chvíli má tři členy. Kdo bude zvolen za prezidenta je na Vás!    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies