Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorca - Ostrovní království

Vytvořeno25.10.2014

Zdravím opět z Mallorky, kam jsem se vydal po prvních závodech trochu poladit formu. Oproti minulé návštěvě jsem zvolil za azyl přímořskou vesničku Cala Blava, kde bydlím ve společnosti Martina Bíny. Ten se tak stal i mým tréninkovým parťákem.

A už si to mastíme směr Téčko. Kdo na Mallorce byl, ví o čem mluvíme :) ... A už si to mastíme směr Téčko. Kdo na Mallorce byl, ví o čem mluvíme :) ...

Byl to vskutku náročný víkend, jak už po závodní stránce, kdy jsem si vyzkoušel první Světový pohár v Elitě, tak cestovní, více jak 2500 km namačkán v autě, kam počítám cestu z dějiště závodů domů, a pak na letiště do Vídně, kde jsem osedlal tradiční AirBerlin na Mallorku.

... můj tréninkový parťák, pan cyklokrosař, a tady náhradní taťka:) , Bínič ... ... můj tréninkový parťák, pan cyklokrosař, a tady náhradní taťka:) , Bínič ...

Tím jsem chtěl říct, že po těch závodech a cestovaní, si připadám mrtvej jako hovado! To znamenalo logicky trochu odpočinkovější pojetí prvního tréninkového bloku. Po delší době, kdy jsem se věnoval pilování výkonnosti, jsem při švihu mohl zvednout hlavu a pokochat se místní krajinou a dobít energii ze slunce, kterého je tu dostatek!

... Santanyí nás vítá, víte kde právě stojím? Přesně tam, kde všichni cyklisti čůraj a neroste tam tráva ... ... Santanyí nás vítá, víte kde právě stojím? Přesně tam, kde všichni cyklisti čůraj a neroste tam tráva ...

I přes to, že jsem tu s Bíničem, tak jsem si začátek objel raději sám, protože kluci někde v Barceloně udělali chybu a nepřihodili mu kolo na ten správný let. Naštěstí vše dobře dopadlo a již na druhý cyklo výlet jsme vyjeli a užívali si to spolu.

... zasloužená odměna, tarta de queso ... ... zasloužená odměna, tarta de queso ...

Zítra nás čeká den volnější a o víkendu už hurá do hor „vorat“ brambor!!

Tak zatím zdarec a těšte se na další novinky z ostrovního království .

Bory

... ve stínu pod fíky ... Žízeň je veliká, trénink mi zde lépe utíká ... ... ve stínu pod fíky ... Žízeň je veliká, trénink mi zde lépe utíká ... ... s cejchem, jak jinak! ... s cejchem, jak jinak!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies