Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kdo se nevzdá, zvítězí!

Vytvořeno19.09.2014

Sedíme opět mezi tréninky na kávě. Zítra je před námi poslední Lopatárna a Kuba je nažhavený získat puntíkatý dres, rád by se o něj staral přes celou zimu. Nebude to ale tak jednoduché, na vedoucího Petra Fialu z AC Sparta Praha ztrácí před posledním závodem jeden bod.

Boj o puntíky na poslední Lopatárně letošní sezony začal ... Boj o puntíky na poslední Lopatárně letošní sezony začal ...

Rozhodnutí naší smečky je jasné, jeden za všechny, všichni za puntíky! Nenecháme ho v tom a vyrážíme tak v silné sestavě s Kubou a Liborem provětrat křídla do Plzně! Kupodivu jsme na oválu brzo a stíháme se i kvalitně rozjet. To především díky pekelné jízdě Libora, po které jen doufáme, že mu zbyly nějaké body a nepřijde o řidičák :) .

... Svoboďákova okřídlená letka nedala soupeřům na prémiích šanci ... ... Svoboďákova okřídlená letka nedala soupeřům na prémiích šanci ...

Již od startu jdeme cíleně za svým úkolem „bez dresu se domů nejede“. Přijeli jsme závodit a před první prémií proto padám do oblouku a jedu pětapadesátkou přes celý balík. Kuba mi na posledních metrech vystřelí z háku a vyhrává. Druhá prémie má průběh jako přes kopírák. Na třetí prémii zjišťuje Fiala, že dnes jeho křidélka na naši okřídlenou lebku rozpětím nestačí. Vyhráváme tak většinu prémií a body naskakují jak na výherním automatu. Libor vše jistí zezadu a jednou je i napomínán rozhodčími :) .

... závodilo se jak o život, průměrná rychlost přesahovala hodnotu 50 kilometrů v hodině ... ... závodilo se jak o život, průměrná rychlost přesahovala hodnotu 50 kilometrů v hodině ...

Severský express tak za večerního soumraku veze puntíky domů! Jeden dres už tedy Kolokrámská parta na zarámování má! Na mě teď čeká v sobotu boj o druhý, ten mistrovský. Jak říká občas Svoboďák, "Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč!"

Tak uvidíme, co budete číst v mém pondělním reportu po Sudetech :) .

Ňumi

... bylo to těžký ... ... bylo to těžký ... ... ale Kubánec byl dneska zarputilej suverén :) ... ... ale Kubánec byl dneska zarputilej suverén :) ... ... a proto i poslední prémii vyhrál ... ... a proto i poslední prémii vyhrál ... ... puntíky putují na sever! Přes zimu je budeme opatrovat a doufáme, že na jaře je do své vlády už převezme náš kamarád a parťák Radek Bečka! ... puntíky putují na sever! Přes zimu je budeme opatrovat a doufáme, že na jaře je do své vlády už převezme náš kamarád a parťák Radek Bečka!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies