Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Znojmo a KoloPro

Vytvořeno10.09.2014
Burčáková tour v hledáčku ReinerPhoto. Po tréninkové pauze jsem si vybral na roztočení svých párátek závod ve Znojmě zařazené do seriálu KoloPro. Jako správný nafoukaný profík mám atmosféry už v oku. Po tréninkové pauze jsem si vybral na roztočení svých párátek závod ve Znojmě zařazené do seriálu KoloPro. Jako správný nafoukaný profík mám atmosféry už v oku. Parta Spořínků mě vzala pod svá křídla a Pavel Bouda Boudný mě bombardoval jednou hláškou za druhou. Parta Spořínků mě vzala pod svá křídla a Pavel Bouda Boudný mě bombardoval jednou hláškou za druhou. Tempo po startu bylo výletní a na můj vkus bylo kolem pořád nějak moc modro. Tempo po startu bylo výletní a na můj vkus bylo kolem pořád nějak moc modro. Na šestnáctiset hlavý balík jsem ale nebyl sám, okřídlenou lebku provětrával i Martin Kouřil. Na šestnáctiset hlavý balík jsem ale nebyl sám, okřídlenou lebku provětrával i Martin Kouřil. Znojemskou trať jsem si prohlížel na youtube a mohl jsem tak nastoupit v ideálním úseku. Na nástup zareagoval pouze Pavel Boudný, Václav Ježek a Jan Fojtík. Když ale Bouda na louce zalehnul a chytnul se za vidlici, měli jsme všichni dělat co pro to, abychom uviseli. Znojemskou trať jsem si prohlížel na youtube a mohl jsem tak nastoupit v ideálním úseku. Na nástup zareagoval pouze Pavel Boudný, Václav Ježek a Jan Fojtík. Když ale Bouda na louce zalehnul a chytnul se za vidlici, měli jsme všichni dělat co pro to, abychom uviseli. Smečka vlčáků nám v patách. Smečka vlčáků nám v patách. Cenil jsem zuby, ale mých párátek se ve sprintu kluci nezalekli. Nezbylo, než se v cíli spokojit se třetím místem a dobrým tréninkem. Bajkovačka s průměrem 35km/h se jistě počítá. Cenil jsem zuby, ale mých párátek se ve sprintu kluci nezalekli. Nezbylo, než se v cíli spokojit se třetím místem a dobrým tréninkem. Bajkovačka s průměrem 35km/h se jistě počítá. Martinův dres ladil se zdejším bahnem dokonale. Martinův dres ladil se zdejším bahnem dokonale. Mávačka, rychle pro burčák a dom. Odjíždím ze Znojma a za mnou oblaka prachu ve zpětném zrcátku. Jen D1 byla proti, a tak jsem si užil zbytek dne stepující v koloně. Dík a zas příště Ňůmi. Děkuji za foto ReinerPhoto! Mávačka, rychle pro burčák a dom. Odjíždím ze Znojma a za mnou oblaka prachu ve zpětném zrcátku. Jen D1 byla proti, a tak jsem si užil zbytek dne stepující v koloně. Dík a zas příště Ňůmi. Děkuji za foto ReinerPhoto! Ňumi

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies