Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Hon na lišku

Vytvořeno16.08.2013

Poslední díl "lopatárny" by se dal označit jako odpočinkový. Na místo konání jsme dorazili s velkou časovou rezervou. Zbyla spoustu času na rozjetí a dokonce i na probrání týmové taktiky. Přestože nám trochu chyběl tmelící článek, tahoun a ředitel v jedné osobě „Kubánec“, ani na chvíli jsme nepochybovali že Radkovi pomůžeme udržet jeho průběžné vedení v aktivitě a s ním puntíkatý dres.

r bečka

Tým si stále udržoval motivaci z minulého dílu a po startu začala naše čtveřice ve složení Tomáš Dudek, Kryštof Bogar, Jirka Novák a Radek Bečka velmi úzce spolupracovat. Kromě toho, že se oproti minulému týdnu jelo zpočátku volnější tempo, i když tento pocit mohl být dán i důkladným rozjetím a zahřátím svalů, dařilo se nám i takticky. Díky tomu Radek první tři prémie vyhrál s absolutní převahou a celý balík na tomto intergalaktickém mistrovství dokonale zaskočil. Poměrně značně jsme tak oddálili chvíli, kdy se konkurence vůbec pokusila s námi soupeřit. Dík tomuto scénáři se podařilo získat dostatečný bodový nášup a ten stačil na pohodlné udržení dresu. I když je třeba říci, že tento vývoj byl od začátku očekávaný, vzhledem k tomu, že Radkovy závodní kilometry značně převyšují ty tréninkové a bylo vidět, že je ve velmi dobré formě.

Podobné pocity z průběhu měl i Kryštof, působící v roli druhého rozjížděje spurtů. „Chvíle překvapení soupeřů byla vpravdě ukázková, hned na první vypsanou prémii zaútočil náš tým Kolokrám s takovou razancí, že zbytek pole jen z povzdálí sledoval, jak bereme první dvě místa. Celý závod jsme se cítili jak v rozjetém vlaku a než se kdo nadál, byli jsme v cíli“.

Kromě spokojeného konstatování že úkol je splněn a dres pro nejaktivnějšího jezdce držíme i nadále, je pro nás pozitivní i fakt bodového náskoku na druhého jezdce v pořadí, kterým je Radek Šimůnek. Oproti němu má náš Béča téměř trojnásobek bodů a může tak být celkem v klidu. Dostatek času zbyl i na sdělování zážitků po závodě. Z Plzně k nám na sever totiž řídil Kryštof a tak cesta trvala o dost déle než když se kočírování splašených kobyl ujme ředitel.

A co na to Radek? "Když jsme již v úvodu zmiňovali spíše odpočinkové tempo, stejné pocity jsem měl i já. Ne, že bych se zcela nudil, ale po Ňumiho rozjezdech jsem se ocital v situaci, kdy jsem neměl díky náskoku s kým na pásce soupeřit." Zajel super výsledek a teď si užívá klidu před víkendovými závody

Ńumi a Kryštof.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies