Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Jen to nejlepší je dobré

Vytvořeno18.03.2013
Přes rozjetou sezónu, samozřejmě včetně podepsaných smluv o technickém zabezpečení, se nám povedlo navázat na dlouholetou tradici spolupráce s domácí značkou Tufo. To je přesně ta firma, která již od roku 1991, kdy vznikla, dodává na náš trh skvělé galusky. A to nejen typickou konstrukci lepenou na ráfek, ale díky své revoluční konstrukci speciální patky i provedení na plášťová kola. Z dalších jejích počinů je třeba zmínit odvahu realizování myšlenky využití galusek i v MTB. Dá se říci, že tímto nápadem o několik kroků předběhla zbytek světa. To se již dostáváme k jádru věci.

tx1160_1_tn1

Pan Martin Klabal, syn zakladatele a duchovní otec značky Tufo se rozhodl být nám nápomocen v technickém zabezpečení nadějného jezdce Kryštofa Bogara poskytnutím dvou párů zapletených setů Alca. Kola Alca 29 jsou zrealizovanou podobou snahy o docílení zajímavé hmotnosti a současně všech potřebných vlastností k zajištění maximálního výkonu. Základem jsou jim náboje s číselným označením 350 z produkce DT Swiss. Přední je přizpůsoben pro použití pevné 15 mm osy, uchycení zadního pak zajišťuje klasický rychloupínák. O spojení s ultralehkými ráfky z hliníkové slitiny Alloy 6082 T6 se postaraly ploché dráty Sapim X-Ray. Pro zmenšení obvodové hmotnosti jsou niple také z hliníku. Celý set se tak honosí výtečnou hmotností na hranici 1600 gramů. Vzhledem k tomu, že značka spoléhá na testování od nejlepších sportovců, mezi kterými je hned několik mistrů světa jako Jiří Ježek nebo Tomáš Paprstka, je pro nás důležitá důvěra v našeho jezdce. I on bude mít kromě běžně prodávaných galusek k dispozici prototypy. Věříme, že Kryštof dokáže tuto šanci zúročit k oboustranné spokojenosti.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies